Reportage

G&V Energy Group en Allego sluiten ‘mooi huwelijk’ in Antwerpen

De Vlaamse G&V Energy Group maakt nog vóór 2024 van minimaal honderd tankstations in het netwerk een energie-hub. Dat doet het bedrijf door samen met het Nederlandse Allego snelladers te plaatsen. Bij het Esso-station aan de Noorderlaan in Antwerpen werd donderdag 23 juni de officiële opening van de eerste hub gevierd, en dit jaar moeten er nog zeker elf volgen. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Belinda Meijers & Nico Schinkelshoek

G&V Energy Group en Allego sluiten ‘mooi huwelijk’ in Antwerpen | MobilityEnergy.com
Reportage

G&V Energy Group en Allego sluiten ‘mooi huwelijk’ in Antwerpen

De Vlaamse G&V Energy Group maakt nog vóór 2024 van minimaal honderd tankstations in het netwerk een energie-hub. Dat doet het bedrijf door samen met het Nederlandse Allego snelladers te plaatsen. Bij het Esso-station aan de Noorderlaan in Antwerpen werd donderdag 23 juni de officiële opening van de eerste hub gevierd, en dit jaar moeten er nog zeker elf volgen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Belinda Meijers & Nico Schinkelshoek