Shell Rijen eerste tankstation in Nederland met RTM75-snellader

Shell Rijen lader Mokobouw
Foto: Mokobouw

De eerste RTM75-snellader in Nederland werd onlangs geplaatst bij Shell Rijen. Dat werd gedaan door Mokobouw via het Shell Recharge dealer programma.

Onlangs opende Shell nog de tweehonderdste Shell Recharge-snellader in het netwerk van Company-Owned stations. Daarnaast richten ook veel dealers van het bedrijf zich op laadvoorzieningen, zoals de ondernemers van het tankstation aan de Europalaan in het Noord-Brabantse Rijen. Eigenaren Chantal van Dorst en Corné Janssens kozen daar dus voor een ‘Tritium RTM75’.

Digitaal lcd-scherm

Dit type laadpaal is schaalbaar en heeft bovendien een functie voor slim laden. De snellader is geschikt voor de huidige en toekomstige EV-automodellen, wat het systeem toekomstbestendig maakt en waardoor het voor alle soorten klanten geschikt is, aldus Mokobouw. Ook is de lader aan te sluiten op verschillende netspanningen en heeft het een digitaal lcd-scherm, waarop de laadstatus te zien is.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

De nieuwe lader bij Shell Rijen.
De nieuwe lader bij Shell Rijen. Foto: Mokobouw

De ondernemers van Shell Rijen noemen Tritium zelf een van de meest toonaangevende producenten van snelladers, die gekenmerkt worden door ‘state-of-the-art techniek’. “Onze lader is uitgerust met zowel CCS2 als CHAdeMO, zodat vrijwel alle type EV’s kunnen komen laden.Tenslotte beschikt de RTM 50-75 kW SERIE over LED downlights aan de voor- en achterzijde voor extra zichtbaarheid en veiligheid.” Laadsessies kunnen gestart worden via een laadpas of token of via een QR-code op de smartphone.

Wie de auto oplaadt, kan ondertussen terecht in de tankshop. In de lunchroom van Broodje Rijen worden diverse broodjes en bijvoorbeeld verse koffie verkocht.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Shell Rijen eerste tankstation in Nederland met RTM75-snellader | MobilityEnergy.com

Shell Rijen eerste tankstation in Nederland met RTM75-snellader

Shell Rijen lader Mokobouw
Foto: Mokobouw

De eerste RTM75-snellader in Nederland werd onlangs geplaatst bij Shell Rijen. Dat werd gedaan door Mokobouw via het Shell Recharge dealer programma.

Onlangs opende Shell nog de tweehonderdste Shell Recharge-snellader in het netwerk van Company-Owned stations. Daarnaast richten ook veel dealers van het bedrijf zich op laadvoorzieningen, zoals de ondernemers van het tankstation aan de Europalaan in het Noord-Brabantse Rijen. Eigenaren Chantal van Dorst en Corné Janssens kozen daar dus voor een ‘Tritium RTM75’.

Digitaal lcd-scherm

Dit type laadpaal is schaalbaar en heeft bovendien een functie voor slim laden. De snellader is geschikt voor de huidige en toekomstige EV-automodellen, wat het systeem toekomstbestendig maakt en waardoor het voor alle soorten klanten geschikt is, aldus Mokobouw. Ook is de lader aan te sluiten op verschillende netspanningen en heeft het een digitaal lcd-scherm, waarop de laadstatus te zien is.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

De nieuwe lader bij Shell Rijen.
De nieuwe lader bij Shell Rijen. Foto: Mokobouw

De ondernemers van Shell Rijen noemen Tritium zelf een van de meest toonaangevende producenten van snelladers, die gekenmerkt worden door ‘state-of-the-art techniek’. “Onze lader is uitgerust met zowel CCS2 als CHAdeMO, zodat vrijwel alle type EV’s kunnen komen laden.Tenslotte beschikt de RTM 50-75 kW SERIE over LED downlights aan de voor- en achterzijde voor extra zichtbaarheid en veiligheid.” Laadsessies kunnen gestart worden via een laadpas of token of via een QR-code op de smartphone.

Wie de auto oplaadt, kan ondertussen terecht in de tankshop. In de lunchroom van Broodje Rijen worden diverse broodjes en bijvoorbeeld verse koffie verkocht.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl