Nog onduidelijk of avondklok 10 februari afloopt en tankstations weer volledig mogen openen

Foto: Remco Nieuwenbroek / TankPro.nl

Of de avondklok op 10 februari definitief afloopt, blijft onduidelijk. Het kabinet wacht nog op een nieuw advies over de maatregel van het Outbreak Management Team (OMT). Pas daarna zal een besluit genomen worden. Dat maakte minister-president Mark Rutte dinsdagavond bekend tijdens een persconferentie. Het blijft daarmee ook onduidelijk of tankstations vanaf volgende week hun shop weer volledig mogen openen in de nachtelijke uren

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Nog onduidelijk of avondklok 10 februari afloopt en tankstations weer volledig mogen openen | MobilityEnergy.com

Nog onduidelijk of avondklok 10 februari afloopt en tankstations weer volledig mogen openen

Foto: Remco Nieuwenbroek / TankPro.nl

Of de avondklok op 10 februari definitief afloopt, blijft onduidelijk. Het kabinet wacht nog op een nieuw advies over de maatregel van het Outbreak Management Team (OMT). Pas daarna zal een besluit genomen worden. Dat maakte minister-president Mark Rutte dinsdagavond bekend tijdens een persconferentie. Het blijft daarmee ook onduidelijk of tankstations vanaf volgende week hun shop weer volledig mogen openen in de nachtelijke uren

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl