GP Groot neemt tankstations en oliehandel Vos Groep over

Vos Groep B.V. is sinds 1 januari in handen van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Naast de brandstof-, gasflessen- en oliehandel, neemt GP Groot ook de tankstations van het bedrijf over. Bij de overname gaat bovendien een groot deel van het personeel mee.

Volgens Matthijs Vos, directeur van Vos Groep, was het noodzakelijk dat het personeel meeging. “Continuïteit van de activiteiten en een zo groot mogelijk behoud van werkgelegenheid voor de betrokken collega’s zijn voor ons van het begin af aan erg belangrijk geweest. We hebben er alle vertrouwen in dat onze activiteiten en de collega’s die de overstap mee maken bij GP Groot in goede handen zijn.”

In totaal gaat het om meer dan vijftig medewerkers en meerdere vestigingen in Amsterdam en de Noord-Hollandse plaatsen Purmerend en Koog aan de Zaan. De Total-tankstations aan de Edisonweg in Purmerend en de Zuideinde in Koog aan de Zaan brengen het totaal van GP Groot nu op zestig locaties. Het bedrijf werkt met de merkconcepten Argos, NXT, Texaco en Total.

1 april 2021 komen ook de opslagfaciliteiten van Vos Groep definitief in handen van GP Groot. Het familiebedrijf Vos Groep bestond sinds 1932.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

GP Groot neemt tankstations en oliehandel Vos Groep over | MobilityEnergy.com

GP Groot neemt tankstations en oliehandel Vos Groep over

Vos Groep B.V. is sinds 1 januari in handen van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Naast de brandstof-, gasflessen- en oliehandel, neemt GP Groot ook de tankstations van het bedrijf over. Bij de overname gaat bovendien een groot deel van het personeel mee.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl