TankPro TV: OrangeGas opent laadplein, 2theloo presenteert nieuw concept

TankPro TV stond woensdagmiddag in het teken van het belang van goed sanitair voor tankstations. We spraken erover met Joris Feilzer van toiletformule 2theloo. In de studio was Joyce van Os de Man van OrangeGas te gast om verder te praten over het nieuwe laadplein dat onlangs is geopend bij een nieuw tankstation van DCB Energy in Hoofddorp. Ook namen we een kijkje bij de Esso-locatie van Vissers Energy Group in Breda. Thema: hoe maak je werk van non-food in de tankshop? Bekijk de uitzending hieronder terug. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.