Kijk terug: TankPro TV in teken van veiling tankstations en bandenspanning

In de uitzending van TankPro TV was woensdagochtend Laurens Drogendijk van Stichting Band op Spanning te gast. Volgens Drogendijk gebeurt het oppompen van autobanden zelden goed en dat is grotendeels te wijten aan de kwaliteit van de luchtautomaten. Ook gingen we in gesprek met Gabriëlle Pielage van de Vereniging Particuliere Rijksweg­vergunningen van Tankstations (VPR). Hoe kijkt zij aan tegen de veiling van tankstations langs de snelweg? 

De huurrechten van maar liefst 29 tankstations langs de snelweg gaan op woensdag 9 september onder de hamer tijdens de jaarlijkse tankstationveiling. De veiling van de huurrechten kan dit jaar wel eens flink wat veranderingen teweegbrengen. Er worden achttien stations voor de eerste keer geveild en elf voor de tweede maal. Vooral in de tweede ronde wisselen locaties regelmatig van huurder. Maar is er nog wel een rol weggelegd voor de particuliere ondernemer langs de snelweg? We spreken erover met Gabriëlle Pielage van de VPR.

Stichting Band op Spanning is onder meer bekend als organisatie die bedrijven, overheidsinstanties en particulieren helpt bij het controleren van hun bandenspanning. Daarnaast ontwikkelde de stichting de slimme bandenpomp. De automaat, die werkt op zonne-energie, begeleidt gebruikers stap voor stap bij het controleren van hun bandenspanning. We gingen er in de studio over in gesprek met Laurens Drogendijk.

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Kijk terug: TankPro TV in teken van veiling tankstations en bandenspanning | MobilityEnergy.com

Kijk terug: TankPro TV in teken van veiling tankstations en bandenspanning

In de uitzending van TankPro TV was woensdagochtend Laurens Drogendijk van Stichting Band op Spanning te gast. Volgens Drogendijk gebeurt het oppompen van autobanden zelden goed en dat is grotendeels te wijten aan de kwaliteit van de luchtautomaten. Ook gingen we in gesprek met Gabriëlle Pielage van de Vereniging Particuliere Rijksweg­vergunningen van Tankstations (VPR). Hoe kijkt zij aan tegen de veiling van tankstations langs de snelweg? 

De huurrechten van maar liefst 29 tankstations langs de snelweg gaan op woensdag 9 september onder de hamer tijdens de jaarlijkse tankstationveiling. De veiling van de huurrechten kan dit jaar wel eens flink wat veranderingen teweegbrengen. Er worden achttien stations voor de eerste keer geveild en elf voor de tweede maal. Vooral in de tweede ronde wisselen locaties regelmatig van huurder. Maar is er nog wel een rol weggelegd voor de particuliere ondernemer langs de snelweg? We spreken erover met Gabriëlle Pielage van de VPR.

Stichting Band op Spanning is onder meer bekend als organisatie die bedrijven, overheidsinstanties en particulieren helpt bij het controleren van hun bandenspanning. Daarnaast ontwikkelde de stichting de slimme bandenpomp. De automaat, die werkt op zonne-energie, begeleidt gebruikers stap voor stap bij het controleren van hun bandenspanning. We gingen er in de studio over in gesprek met Laurens Drogendijk.

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.