BP-locatie Vollenhoven Olie krijgt broodjesassortiment van Bufkes

De Limburgse broodjesformule Bufkes gaat een samenwerking aan met Vollenhoven Olie. Het assortiment van Bufkes is vanaf 1 mei verkrijgbaar bij het BP-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven. De shop van de locatie, die sinds maart vorig jaar onder de paraplu van Vollenhoven Olie valt, wordt op dit moment verbouwd. De shop blijft wel deels geopend tijdens de werkzaamheden. 

Formulemanager Niels Snaphaan kijkt vol vertrouwen uit naar de nieuwe samenwerking. “De eerste locatie samen met een partner als Vollenhoven is best spannend. Als deze vestiging goed gaat, hopen we natuurlijk dat we de samenwerking mogen uitbreiden”.

Begin dit jaar opende Bufkes al een vestiging bij Jora Tankstation in Oudenbosch. Het assortiment van het Limburgse bedrijf sluit volgens Snaphaan naadloos aan bij de bezoekers van tankstations.

Kansen voor tankstations

Sinds 1995 verkoopt Bufkes bourgondische broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De Limburgse formule heeft inmiddels meer dan veertig locaties en wil de komende jaren verder doorgroeien. Daarbij ziet het ook kansen voor een grotere samenwerking met tankstations.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

BP-locatie Vollenhoven Olie krijgt broodjesassortiment van Bufkes | MobilityEnergy.com

BP-locatie Vollenhoven Olie krijgt broodjesassortiment van Bufkes

De Limburgse broodjesformule Bufkes gaat een samenwerking aan met Vollenhoven Olie. Het assortiment van Bufkes is vanaf 1 mei verkrijgbaar bij het BP-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven. De shop van de locatie, die sinds maart vorig jaar onder de paraplu van Vollenhoven Olie valt, wordt op dit moment verbouwd. De shop blijft wel deels geopend tijdens de werkzaamheden. 

Formulemanager Niels Snaphaan kijkt vol vertrouwen uit naar de nieuwe samenwerking. “De eerste locatie samen met een partner als Vollenhoven is best spannend. Als deze vestiging goed gaat, hopen we natuurlijk dat we de samenwerking mogen uitbreiden”.

Begin dit jaar opende Bufkes al een vestiging bij Jora Tankstation in Oudenbosch. Het assortiment van het Limburgse bedrijf sluit volgens Snaphaan naadloos aan bij de bezoekers van tankstations.

Kansen voor tankstations

Sinds 1995 verkoopt Bufkes bourgondische broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De Limburgse formule heeft inmiddels meer dan veertig locaties en wil de komende jaren verder doorgroeien. Daarbij ziet het ook kansen voor een grotere samenwerking met tankstations.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.