EG Group gaat ook in Nederland samenwerking aan met KFC

EG Group breidt het partnerschap met Kentucky Fried Chicken (KFC) verder uit. Na Groot-Brittannië en Frankrijk opent de uitbater van tankstations ook locaties van de fastfoodketen in Nederland en België. De eerste vestiging ligt op foodcourt De Wieken langs de A28 bij Amersfoort, later dit jaar opent een nieuwe locatie bij de afslag Goes-Zuid zijn deuren.

EG Group exploiteert in Nederland tankstations van Esso en Texaco en werkt onder meer samen met Spar, Lavazza en Burger King. De samenwerking met KFC is een logische volgende stap, aldus commercieel manager Joris Janvier: “Wij zijn reeds een franchisepartner van KFC in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Nu breiden we deze succesvolle samenwerking uit naar Nederland en België.”

Ook in Saint Ghislain (België) wordt binnenkort een nieuwe KFC-vestiging bij een Esso-tankstation van EG Group geopend. “Wij zijn trots op deze samenwerking, want KFC is een sterk en bekend merk”, vervolgt Janvier. “Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen. Wij zien de opening van de eerste vestigingen als een opmaat naar meer.”

EG Group werd opgericht in 2001 door de broers Zuber en Mohsin Issa. Het bedrijf is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van ‘s werelds grootste onafhankelijke retailers. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 tankstations en convenience stores in negen landen. Het heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

EG Group gaat ook in Nederland samenwerking aan met KFC | MobilityEnergy.com

EG Group gaat ook in Nederland samenwerking aan met KFC

EG Group breidt het partnerschap met Kentucky Fried Chicken (KFC) verder uit. Na Groot-Brittannië en Frankrijk opent de uitbater van tankstations ook locaties van de fastfoodketen in Nederland en België. De eerste vestiging ligt op foodcourt De Wieken langs de A28 bij Amersfoort, later dit jaar opent een nieuwe locatie bij de afslag Goes-Zuid zijn deuren.

EG Group exploiteert in Nederland tankstations van Esso en Texaco en werkt onder meer samen met Spar, Lavazza en Burger King. De samenwerking met KFC is een logische volgende stap, aldus commercieel manager Joris Janvier: “Wij zijn reeds een franchisepartner van KFC in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Nu breiden we deze succesvolle samenwerking uit naar Nederland en België.”

Ook in Saint Ghislain (België) wordt binnenkort een nieuwe KFC-vestiging bij een Esso-tankstation van EG Group geopend. “Wij zijn trots op deze samenwerking, want KFC is een sterk en bekend merk”, vervolgt Janvier. “Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen. Wij zien de opening van de eerste vestigingen als een opmaat naar meer.”

EG Group werd opgericht in 2001 door de broers Zuber en Mohsin Issa. Het bedrijf is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van ‘s werelds grootste onafhankelijke retailers. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 tankstations en convenience stores in negen landen. Het heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.