Samenwerking BOL en van Staveren van start gegaan

De nieuwe samenwerking tussen groothandelsbedrijven BOL en van Staveren is officieel van start gegaan. Tijdens het nieuwjaarsontbijt ging de nieuwe directeur Jan Sipke Hulzinga in op het kersverse partnerschap tussen beide familiebedrijven. De tankstations van BOL en van Staveren blijven wel zelfstandig opereren.

In zijn presentatie stond Hulzinga onder meer stil bij de ontwikkelingen de afgelopen maanden. “Een nieuw begin? In vele opzichten wel, maar bedenk daarbij dat we samen ruim 135 jaar ervaring hebben. En dat is uniek. Met de kennis en omvang die we nu samen hebben, zijn we in Noord- en Midden-Nederland een belangrijke leverancier in brandstoffen, gas en smeermiddelen.”

Hulzinga legt uit wat de propositie is van het bedrijf: “Het merk BOL | van Staveren staat voor twee familiebedrijven die zijn samengegaan. Dat zie je ook terug in het nieuwe logo. We zijn ambitieus en willen blijven groeien.” Door slimme logistiek zijn de chauffeurs volgens Hulzinga de perfecte afstemming tussen het aanbod en de vraag van de klant. “Samen willen we voor de klant het beste resultaat behalen, dat voordeel moet hij duidelijk merken. Tot slot vind ik het belangrijk dat de klant bij ons terecht kan voor onze technische kennis van de producten die we graag met hen delen.”

50/50

Het partnerschap tussen beide bedrijven krijgt gestalte in het nieuw op te richten bedrijf: BOL | van Staveren B.V, waarin BOL en van Staveren ieder voor de helft participeren. Directeur Lambert van Ommen blijft verantwoordelijk voor de tankstation-activiteiten van BOL, bekend onder de namen SuperTank en SuperShop. Jitha van Staveren blijft algemeen directeur van N. van Staveren B.V. met de tankstations Shell, Tank S, Esso en de Blue Carwash wasstraten.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Samenwerking BOL en van Staveren van start gegaan | MobilityEnergy.com

Samenwerking BOL en van Staveren van start gegaan

De nieuwe samenwerking tussen groothandelsbedrijven BOL en van Staveren is officieel van start gegaan. Tijdens het nieuwjaarsontbijt ging de nieuwe directeur Jan Sipke Hulzinga in op het kersverse partnerschap tussen beide familiebedrijven. De tankstations van BOL en van Staveren blijven wel zelfstandig opereren.

In zijn presentatie stond Hulzinga onder meer stil bij de ontwikkelingen de afgelopen maanden. “Een nieuw begin? In vele opzichten wel, maar bedenk daarbij dat we samen ruim 135 jaar ervaring hebben. En dat is uniek. Met de kennis en omvang die we nu samen hebben, zijn we in Noord- en Midden-Nederland een belangrijke leverancier in brandstoffen, gas en smeermiddelen.”

Hulzinga legt uit wat de propositie is van het bedrijf: “Het merk BOL | van Staveren staat voor twee familiebedrijven die zijn samengegaan. Dat zie je ook terug in het nieuwe logo. We zijn ambitieus en willen blijven groeien.” Door slimme logistiek zijn de chauffeurs volgens Hulzinga de perfecte afstemming tussen het aanbod en de vraag van de klant. “Samen willen we voor de klant het beste resultaat behalen, dat voordeel moet hij duidelijk merken. Tot slot vind ik het belangrijk dat de klant bij ons terecht kan voor onze technische kennis van de producten die we graag met hen delen.”

50/50

Het partnerschap tussen beide bedrijven krijgt gestalte in het nieuw op te richten bedrijf: BOL | van Staveren B.V, waarin BOL en van Staveren ieder voor de helft participeren. Directeur Lambert van Ommen blijft verantwoordelijk voor de tankstation-activiteiten van BOL, bekend onder de namen SuperTank en SuperShop. Jitha van Staveren blijft algemeen directeur van N. van Staveren B.V. met de tankstations Shell, Tank S, Esso en de Blue Carwash wasstraten.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek