Samenwerking SWO De Splinter met groothandel Sligro verlengd

SWO De Splinter en groothandel Sligro hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. De ruim zestig leden van de retailcoöperatie, met samen bijna tweehonderd tankstations, kunnen daardoor ook de komende jaren profiteren van gunstige inkoopcondities voor hun assortiment food- en foodgerelateerde non-foodproducten. Deze categorie wordt voor veel ondernemers in de branche steeds belangrijker.

Na een marktconsultatie door SWO De Splinter onder begeleiding van Ronald Lekkerkerker van adviesbureau Dedoreon is een nieuwe overeenkomst opgesteld, die in het inspiratiecentrum ZiN van Sligro in Veghel feestelijk werd ondertekend. Namens SWO De Splinter gebeurde dat door voorzitter Rob van Herpen, secretaris Gerbert Vissers en directeur Joop Stutterheim. Directeur Bezorgservice Dirk van Iperen ondertekende de overeenkomst namens Sligro.

Rol van food

“Bij onze eigen formule Moments & More zien we dat inmiddels al meer dan 80 procent van de bezoekers voor alleen eten en drinken stopt”, vertelt Gerbert Vissers, naast secretaris van SWO De Splinter ook directeur van Vissers Energy Group. De overige 20 procent tankt alleen of doet een combinatie aankoop, legt hij uit. “Om onze formule te laten slagen zijn hospitality en beleving cruciaal, en een uitgekiend aanbod. Sligro ondersteunt ons met het juiste foodaanbod en is daarbij, als horecagroothandel, een uitstekende partner die veel verder gaat dan dozen schuiven alleen.”

“Na een gedegen tendertraject is Sligro voor Splinter als winnaar naar voren gekomen. Met name op het gebied van partnership en gezamenlijke groei is Sligro voor nu en in de toekomst de juiste partij. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze verlenging van onze samenwerking”, aldus Stutterheim.

SWO De Splinter is de retailcoöperatie voor en door zelfstandige tankstation-ondernemers. De coöperatie maakt met fabrikanten en leveranciers afspraken over inkoopvoorwaarden, introducties, assortimenten, schapindelingen, verwerking van omzetgegevens en acties. SWO de Splinter is opgericht in juni 2008.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Samenwerking SWO De Splinter met groothandel Sligro verlengd | MobilityEnergy.com

Samenwerking SWO De Splinter met groothandel Sligro verlengd

SWO De Splinter en groothandel Sligro hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. De ruim zestig leden van de retailcoöperatie, met samen bijna tweehonderd tankstations, kunnen daardoor ook de komende jaren profiteren van gunstige inkoopcondities voor hun assortiment food- en foodgerelateerde non-foodproducten. Deze categorie wordt voor veel ondernemers in de branche steeds belangrijker.

Na een marktconsultatie door SWO De Splinter onder begeleiding van Ronald Lekkerkerker van adviesbureau Dedoreon is een nieuwe overeenkomst opgesteld, die in het inspiratiecentrum ZiN van Sligro in Veghel feestelijk werd ondertekend. Namens SWO De Splinter gebeurde dat door voorzitter Rob van Herpen, secretaris Gerbert Vissers en directeur Joop Stutterheim. Directeur Bezorgservice Dirk van Iperen ondertekende de overeenkomst namens Sligro.

Rol van food

“Bij onze eigen formule Moments & More zien we dat inmiddels al meer dan 80 procent van de bezoekers voor alleen eten en drinken stopt”, vertelt Gerbert Vissers, naast secretaris van SWO De Splinter ook directeur van Vissers Energy Group. De overige 20 procent tankt alleen of doet een combinatie aankoop, legt hij uit. “Om onze formule te laten slagen zijn hospitality en beleving cruciaal, en een uitgekiend aanbod. Sligro ondersteunt ons met het juiste foodaanbod en is daarbij, als horecagroothandel, een uitstekende partner die veel verder gaat dan dozen schuiven alleen.”

“Na een gedegen tendertraject is Sligro voor Splinter als winnaar naar voren gekomen. Met name op het gebied van partnership en gezamenlijke groei is Sligro voor nu en in de toekomst de juiste partij. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze verlenging van onze samenwerking”, aldus Stutterheim.

SWO De Splinter is de retailcoöperatie voor en door zelfstandige tankstation-ondernemers. De coöperatie maakt met fabrikanten en leveranciers afspraken over inkoopvoorwaarden, introducties, assortimenten, schapindelingen, verwerking van omzetgegevens en acties. SWO de Splinter is opgericht in juni 2008.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek