SloanLED pakt uit op LightShow West in Las Vegas

SloanLED lanceert een nieuwe collectie buiten- en binnenverlichting op de LightShow West in Las Vegas. De beurs staat woensdag en donderdag op het programma. Het bedrijf maakte onlangs bekend ook van de partij te zijn tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten om de nieuwste oplossingen op het gebied van verlichting te presenteren.

SloanLED richt zich volledig op het ontwikkelen van led-oplossingen en levert aan de petrolbranche en aan de retail- en reclame-industrie. Het Amerikaanse bedrijf bedient de Europese markt vanuit de vestiging in Delfgauw. SloanLED presenteert in totaal zestien nieuwe buiten- en binnensystemen. De uitbreiding van het portfolio werd versneld door de overname van Litecorr eerder dit jaar.

Een leverancier

Tom Beyer, CEO van SloanLED, laat weten volop kansen te zien in de huidige markt. Het bewezen design en de kwaliteit van de verlichtingsoplossingen maken het volgens hem mogelijk om door klanten in veel meer toepassingen gebruikt te worden. Het bedrijf ziet mogelijkheden in zowel commerciële als industriële omgevingen, van tankstations tot winkelcentra. Het is voor klanten niet langer nodig om hun oplossingen op het gebied van verlichting bij verschillende leveranciers af te nemen.

SloanLED heeft een breed assortiment verlichtingsproducten voor de petrolbranche in huis. Het bedrijf levert onder meer down lights, (parkeer)terrein-verlichting, wasbox/straatverlichting en contourverlichting voor bijvoorbeeld de luifels.

De nieuwe collectie is woensdag en donderdag te zien tijdens de LightShow West in Las Vegas (stand 619). Op woensdag 21 en donderdag 22 november presenteert SloanLED zich bovendien op de Tankstation Vakbeurs in Houten.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

SloanLED pakt uit op LightShow West in Las Vegas | MobilityEnergy.com

SloanLED pakt uit op LightShow West in Las Vegas

SloanLED lanceert een nieuwe collectie buiten- en binnenverlichting op de LightShow West in Las Vegas. De beurs staat woensdag en donderdag op het programma. Het bedrijf maakte onlangs bekend ook van de partij te zijn tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten om de nieuwste oplossingen op het gebied van verlichting te presenteren.

SloanLED richt zich volledig op het ontwikkelen van led-oplossingen en levert aan de petrolbranche en aan de retail- en reclame-industrie. Het Amerikaanse bedrijf bedient de Europese markt vanuit de vestiging in Delfgauw. SloanLED presenteert in totaal zestien nieuwe buiten- en binnensystemen. De uitbreiding van het portfolio werd versneld door de overname van Litecorr eerder dit jaar.

Een leverancier

Tom Beyer, CEO van SloanLED, laat weten volop kansen te zien in de huidige markt. Het bewezen design en de kwaliteit van de verlichtingsoplossingen maken het volgens hem mogelijk om door klanten in veel meer toepassingen gebruikt te worden. Het bedrijf ziet mogelijkheden in zowel commerciële als industriële omgevingen, van tankstations tot winkelcentra. Het is voor klanten niet langer nodig om hun oplossingen op het gebied van verlichting bij verschillende leveranciers af te nemen.

SloanLED heeft een breed assortiment verlichtingsproducten voor de petrolbranche in huis. Het bedrijf levert onder meer down lights, (parkeer)terrein-verlichting, wasbox/straatverlichting en contourverlichting voor bijvoorbeeld de luifels.

De nieuwe collectie is woensdag en donderdag te zien tijdens de LightShow West in Las Vegas (stand 619). Op woensdag 21 en donderdag 22 november presenteert SloanLED zich bovendien op de Tankstation Vakbeurs in Houten.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.