TSG lanceert Charlie; systeem dat data van tankstation en carwash combineert

In plaats van voor alle losse onderdelen van een carwash de gegevens bij te houden, heeft TSG een nieuw systeem ontwikkeld voor tankstations met een wasgelegenheid: Charlie Carwashpay. Arjan den Oudsten is sales manager bij TSG (voorheen Tokheim Solutions) en vertelde tijdens de Tankstation Vakbeurs in Houten over de voordelen van dit platform. 

TSG, de nieuwe naam van Tokheim Solutions, is een internationale organisatie met 28 sales- en servicedivisies in Europa en Afrika. In de Benelux zijn ongeveer driehonderd mensen werkzaam met vestigingen in Dordrecht, Turnhout en een logistiek centrum in Bladel. Vanaf januari wordt dit aantal kantoren overigens teruggebracht naar twee: in Turnhout wordt een nieuw kantoor geopend waar het Turnhoutse personeel met dat van Bladel wordt samengevoegd.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:

https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/27/charlie-alle-data-van-tankstation-en-carwash-geintegreerd-in-een-systeem/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

TSG lanceert Charlie; systeem dat data van tankstation en carwash combineert | MobilityEnergy.com

TSG lanceert Charlie; systeem dat data van tankstation en carwash combineert

In plaats van voor alle losse onderdelen van een carwash de gegevens bij te houden, heeft TSG een nieuw systeem ontwikkeld voor tankstations met een wasgelegenheid: Charlie Carwashpay. Arjan den Oudsten is sales manager bij TSG (voorheen Tokheim Solutions) en vertelde tijdens de Tankstation Vakbeurs in Houten over de voordelen van dit platform. 

TSG, de nieuwe naam van Tokheim Solutions, is een internationale organisatie met 28 sales- en servicedivisies in Europa en Afrika. In de Benelux zijn ongeveer driehonderd mensen werkzaam met vestigingen in Dordrecht, Turnhout en een logistiek centrum in Bladel. Vanaf januari wordt dit aantal kantoren overigens teruggebracht naar twee: in Turnhout wordt een nieuw kantoor geopend waar het Turnhoutse personeel met dat van Bladel wordt samengevoegd.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:

https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/27/charlie-alle-data-van-tankstation-en-carwash-geintegreerd-in-een-systeem/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.