Openbare inschrijving voor tankstationkavel in Tilburg

In de gemeente Tilburg is een openbare inschrijving voor de verkoop van een nieuw te ontwikkelen tankstationlocatie aan de Burgmeester Letschertweg. De kavel ligt aan de westrand van Tilburg op het te ontwikkelen bedrijventerrein Dalem-Zuid. De Burgemeester Letschertweg (N260) vormt de westelijke randweg rond Tilburg en heeft een directe aansluiting op de A58. Het is een belangrijke ontsluitingsroute voor de woonwijk Reeshof en het bedrijventerreinen Vossenberg aan de noordzijde van de Brabantse stad. De organisatie van de inschrijving is in handen van BZO Tankstations.

De door de gemeente Tilburg te verkopen kavel heeft een grootte van circa 3.600 vierkante meter en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een tankstation met carwashfaciliteiten en een shop van maximaal honderd vierkante meter bedrijfsvloeroppervlakte. Opslag en verkoop van lpg en waterstof zijn hier niet toegestaan.

Sluitingsdatum

De verkoop van deze locatie door de gemeente Tilburg geschiedt in beginsel aan de partij die bij de inschrijving de hoogste geldelijke bieding uitbrengt. De inschrijving wordt gehouden onder een voorbehoud van gunning en staat onder toezicht van notaris Mr P. de Kerf. De sluitingsdatum van deze inschrijving is 26 oktober 2017 om 12.00 uur.

Het voor deze verkoop samengestelde biedboek is vanaf 3 juli 2017 beschikbaar. Voor meer informatie over deze verkoop en het aanvragen van het biedboek kunnen geïnteresseerden zich uitsluitend per email richten tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie vindt u hier.

Auteur: Tom van Gurp

Openbare inschrijving voor tankstationkavel in Tilburg | MobilityEnergy.com

Openbare inschrijving voor tankstationkavel in Tilburg

In de gemeente Tilburg is een openbare inschrijving voor de verkoop van een nieuw te ontwikkelen tankstationlocatie aan de Burgmeester Letschertweg. De kavel ligt aan de westrand van Tilburg op het te ontwikkelen bedrijventerrein Dalem-Zuid. De Burgemeester Letschertweg (N260) vormt de westelijke randweg rond Tilburg en heeft een directe aansluiting op de A58. Het is een belangrijke ontsluitingsroute voor de woonwijk Reeshof en het bedrijventerreinen Vossenberg aan de noordzijde van de Brabantse stad. De organisatie van de inschrijving is in handen van BZO Tankstations.

De door de gemeente Tilburg te verkopen kavel heeft een grootte van circa 3.600 vierkante meter en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een tankstation met carwashfaciliteiten en een shop van maximaal honderd vierkante meter bedrijfsvloeroppervlakte. Opslag en verkoop van lpg en waterstof zijn hier niet toegestaan.

Sluitingsdatum

De verkoop van deze locatie door de gemeente Tilburg geschiedt in beginsel aan de partij die bij de inschrijving de hoogste geldelijke bieding uitbrengt. De inschrijving wordt gehouden onder een voorbehoud van gunning en staat onder toezicht van notaris Mr P. de Kerf. De sluitingsdatum van deze inschrijving is 26 oktober 2017 om 12.00 uur.

Het voor deze verkoop samengestelde biedboek is vanaf 3 juli 2017 beschikbaar. Voor meer informatie over deze verkoop en het aanvragen van het biedboek kunnen geïnteresseerden zich uitsluitend per email richten tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie vindt u hier.

Auteur: Tom van Gurp