Bekijk het definitieve programma van de Benzinedag 2017

Het definitieve programma van de Benzinedag is bekend. Het evenement op donderdag 23 maart 2017 staat in het teken van Gemak als Klantenbinding en heeft een honderd procent focus op de petrolbranche. Het vindt plaats in het Cinemec-complex in Ede. Donderdag 16 maart is de laatste mogelijkheid om in te schrijven, dus wees er snel bij. Deelname voor tankstation-ondernemers en -professionals is gratis.

Het evenement begint om 14.15 uur en is hét toneel van sprekers, ondernemers en professionals uit de tankstationsector. Aart van Rooijen (BigBrother), Frank Lindner (Food Inspiration), Jacco Heijkoop (The Tosti Club), Thomas Brinkman (My Order) en de hoofdspreker: marketingprofessor Steven van Belleghem nemen de bezoekers mee naar een wereld van innovatieve foodconcepten, kunstmatige intelligentie en betaal-apps met één doel: het gemak voor de tankstationklanten te verhogen. Daarmee winnen ondernemers aan klantloyaliteit en zijn ze beter voorbereid op ontwikkelingen in de markt.

Programma:

 • 14.15u – Deuren open! Ontvangst met koffie, thee en zoete lekkernijen
 • 14.45u – Kick-off met dagvoorzitter Aart van Rooijen
 • 14.55u – ‘Wordt het tankstation de nieuwe dienstenhub?’
  De petrolbranche staat voor uitdagingen. Er komen steeds meer auto’s op de weg, maar die 
verbruiken steeds minder of helemaal geen brandstof meer. Wat worden de nieuwe pijlers van de petrolbranche? Volgens trendwatcher en eindredacteur van online foodmagazine Food Inspiration Frank Lindner zijn er voldoende kansen.
 • 16.00u – ‘Live cooking: een belangrijke pijler binnen petrol’
  Eigenaar en oprichter van The Tosti Club Jacco Heijkoop vertelt meer over zijn succesvolle foodconcept met focus op één product: de tosti. Frisse en vernieuwende invalshoek gericht op nieuwe kansen voor het petrolkanaal.
 • 16.45u – Pauze
 • 17.05u – ‘De kracht van gebruiksvriendelijke interfaces’ 

  De klant is niet langer trouw aan een merk, maar aan bedrijven met de hoogste klantvriendelijke interface. App-ontwikkelaar Thomas Brinkman, oprichter van MyOrder en beveiligingsexpert Aart van Rooijen van BigBrother werken momenteel samen aan een revolutionair gebruiksvriendelijk betaalsysteem voor de petrolbranche. “We zijn technologische vernieuwers die geloven in de kracht van gebruiksvriendelijke oplossingen.”
 • 17.40u – ‘De digitalisatiefase van kunstmatige intelligentie’
  Auteur, ondernemer en hoofdspreker van Benzinedag 2017 Steven van Belleghem neemt de bezoekers mee naar de nabije toekomst, waar kunstmatige intelligentie aan de orde van de dag zal zijn. Als de auto straks beslist wanneer en waar deze gaat tanken of opladen en de Siri’s van de toekomst de reiziger adviseren wat ze moeten kopen, hebben tankstation-ondernemers dan nog een business?
 • 18.40u  – Walking dinner en borrel

  Een verrassend walking dinner, dat tevens een mooie gelegenheid biedt om bij te praten met collega’s.
 • 
20.00u – Einde

Voorspellingen

Vier jaar geleden sprak Van Belleghem over de invloed van de digitale wereld op de consument. Veel van zijn voorbeelden zijn in 2017 werkelijkheid geworden. Ook in de tankstation- en carwash-markt:

 • In 2013 was de consument op zoek naar snelheid en extreem gemak, zowel offline als online. 
In 2017 is er wifi op de meeste tankstations en bieden tank-apps extreem tankgemak.
 • In 2013 bracht Disney’s MagicBand een nieuwe dimensie aan de pretparkbeleving. Zo is er inmiddels ook een nieuwe wasbeleving aan de hand van kentekenherkenning en ontstaat het onbeperkt wassen.
 • Waar 2013 het jaar was dat kunstmatige intelligentie alleen nog voor de elitaire megabedrijven was, is deze technologie vandaag de dag al actief op verschillende tankstations in Nederland.

Kortom, ook tijdens de zevende editie van de Benzinedag vertelt Steven wat over vijf jaar de tankstation-business succesvol gaat maken.

Reacties van deelnemers op Benzinedag 2016:

 • “Een boven verwachting goed congres”
 
 • “Prettige sfeer en vlot seminar”
 • “Hier ontmoet ik al mijn collega’s en ga naar huis met een hoop nieuwe ideeën”

 • “Directe toepasbaarheid in eigen shop”

Congreslocatie en datum:

 • Cinemec Ede
 • 
Laan der Verenigde Naties 150
 • 6710 CA Ede
 • Datum: donderdag 23 maart 2017

Wie zich nog niet heeft ingeschreven, kan dat alleen donderdag 16 maart nog doen via: www.benzinedag.com.

Auteur: Tom van Gurp

Bekijk het definitieve programma van de Benzinedag 2017 | MobilityEnergy.com

Bekijk het definitieve programma van de Benzinedag 2017

Het definitieve programma van de Benzinedag is bekend. Het evenement op donderdag 23 maart 2017 staat in het teken van Gemak als Klantenbinding en heeft een honderd procent focus op de petrolbranche. Het vindt plaats in het Cinemec-complex in Ede. Donderdag 16 maart is de laatste mogelijkheid om in te schrijven, dus wees er snel bij. Deelname voor tankstation-ondernemers en -professionals is gratis.

Het evenement begint om 14.15 uur en is hét toneel van sprekers, ondernemers en professionals uit de tankstationsector. Aart van Rooijen (BigBrother), Frank Lindner (Food Inspiration), Jacco Heijkoop (The Tosti Club), Thomas Brinkman (My Order) en de hoofdspreker: marketingprofessor Steven van Belleghem nemen de bezoekers mee naar een wereld van innovatieve foodconcepten, kunstmatige intelligentie en betaal-apps met één doel: het gemak voor de tankstationklanten te verhogen. Daarmee winnen ondernemers aan klantloyaliteit en zijn ze beter voorbereid op ontwikkelingen in de markt.

Programma:

 • 14.15u – Deuren open! Ontvangst met koffie, thee en zoete lekkernijen
 • 14.45u – Kick-off met dagvoorzitter Aart van Rooijen
 • 14.55u – ‘Wordt het tankstation de nieuwe dienstenhub?’
  De petrolbranche staat voor uitdagingen. Er komen steeds meer auto’s op de weg, maar die 
verbruiken steeds minder of helemaal geen brandstof meer. Wat worden de nieuwe pijlers van de petrolbranche? Volgens trendwatcher en eindredacteur van online foodmagazine Food Inspiration Frank Lindner zijn er voldoende kansen.
 • 16.00u – ‘Live cooking: een belangrijke pijler binnen petrol’
  Eigenaar en oprichter van The Tosti Club Jacco Heijkoop vertelt meer over zijn succesvolle foodconcept met focus op één product: de tosti. Frisse en vernieuwende invalshoek gericht op nieuwe kansen voor het petrolkanaal.
 • 16.45u – Pauze
 • 17.05u – ‘De kracht van gebruiksvriendelijke interfaces’ 

  De klant is niet langer trouw aan een merk, maar aan bedrijven met de hoogste klantvriendelijke interface. App-ontwikkelaar Thomas Brinkman, oprichter van MyOrder en beveiligingsexpert Aart van Rooijen van BigBrother werken momenteel samen aan een revolutionair gebruiksvriendelijk betaalsysteem voor de petrolbranche. “We zijn technologische vernieuwers die geloven in de kracht van gebruiksvriendelijke oplossingen.”
 • 17.40u – ‘De digitalisatiefase van kunstmatige intelligentie’
  Auteur, ondernemer en hoofdspreker van Benzinedag 2017 Steven van Belleghem neemt de bezoekers mee naar de nabije toekomst, waar kunstmatige intelligentie aan de orde van de dag zal zijn. Als de auto straks beslist wanneer en waar deze gaat tanken of opladen en de Siri’s van de toekomst de reiziger adviseren wat ze moeten kopen, hebben tankstation-ondernemers dan nog een business?
 • 18.40u  – Walking dinner en borrel

  Een verrassend walking dinner, dat tevens een mooie gelegenheid biedt om bij te praten met collega’s.
 • 
20.00u – Einde

Voorspellingen

Vier jaar geleden sprak Van Belleghem over de invloed van de digitale wereld op de consument. Veel van zijn voorbeelden zijn in 2017 werkelijkheid geworden. Ook in de tankstation- en carwash-markt:

 • In 2013 was de consument op zoek naar snelheid en extreem gemak, zowel offline als online. 
In 2017 is er wifi op de meeste tankstations en bieden tank-apps extreem tankgemak.
 • In 2013 bracht Disney’s MagicBand een nieuwe dimensie aan de pretparkbeleving. Zo is er inmiddels ook een nieuwe wasbeleving aan de hand van kentekenherkenning en ontstaat het onbeperkt wassen.
 • Waar 2013 het jaar was dat kunstmatige intelligentie alleen nog voor de elitaire megabedrijven was, is deze technologie vandaag de dag al actief op verschillende tankstations in Nederland.

Kortom, ook tijdens de zevende editie van de Benzinedag vertelt Steven wat over vijf jaar de tankstation-business succesvol gaat maken.

Reacties van deelnemers op Benzinedag 2016:

 • “Een boven verwachting goed congres”
 
 • “Prettige sfeer en vlot seminar”
 • “Hier ontmoet ik al mijn collega’s en ga naar huis met een hoop nieuwe ideeën”

 • “Directe toepasbaarheid in eigen shop”

Congreslocatie en datum:

 • Cinemec Ede
 • 
Laan der Verenigde Naties 150
 • 6710 CA Ede
 • Datum: donderdag 23 maart 2017

Wie zich nog niet heeft ingeschreven, kan dat alleen donderdag 16 maart nog doen via: www.benzinedag.com.

Auteur: Tom van Gurp