Focus op brandstofretail tijdens internationale conferentie Idac in Amsterdam

Brandstofretail staat centraal tijdens de internationale Idac-conferentie in Amsterdam. Dit tweedaagse evenement vindt plaats op 31 mei en 1 juni 2017 in Grand Hotel Krasnapolsky. Idac heeft een uitgebreid programma van sprekers, onder wie Ruth Leach. Zij is Global Retail Engineering General Manager van Shell International.

Naast Shell zijn ook andere tankstationbedrijven aanwezig, waarbij niet alleen grote internationale maatschappijen acte de présence geven, maar ook zelfstandige retailers. Een voorbeeld hiervan is het Scandinavische bedrijf Uno-X. Zij praten over wat er komt kijken bij de aanleg van een netwerk van waterstofpunten. Daarnaast delen enkele experts op het gebied van retailplanning en marktanalyse, namelijk Kalibrate en GMAP Consulting, hun kennis op het gebied van brandstofretailen.

Carwash

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens Idac zijn onder meer Big Data, kunstmatige intelligentie en betalingsverkeer. Zo spreken onder meer BigBrother, MyOrder en A2i over nieuwe technologie. Tevens is er aandacht voor de carwash. De grote producenten van wasinstallaties WashTec, Istobal, Otto Christ en Kärcher delen ook hun visie met de toehoorders.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om Idac te bezoeken. Woensdag 15 maart kunnen bezoekers nog profiteren van een vroegboekkorting. Bezoekers betalen dan 454 euro, in plaats van de gebruikelijke 756 euro. De dag is volledig verzorgd, inclusief eten en drinken. Het evenement vindt plaats op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Inschrijven kan via: www.idac17.com.

Auteur: Tom van Gurp

Focus op brandstofretail tijdens internationale conferentie Idac in Amsterdam | MobilityEnergy.com

Focus op brandstofretail tijdens internationale conferentie Idac in Amsterdam

Brandstofretail staat centraal tijdens de internationale Idac-conferentie in Amsterdam. Dit tweedaagse evenement vindt plaats op 31 mei en 1 juni 2017 in Grand Hotel Krasnapolsky. Idac heeft een uitgebreid programma van sprekers, onder wie Ruth Leach. Zij is Global Retail Engineering General Manager van Shell International.

Naast Shell zijn ook andere tankstationbedrijven aanwezig, waarbij niet alleen grote internationale maatschappijen acte de présence geven, maar ook zelfstandige retailers. Een voorbeeld hiervan is het Scandinavische bedrijf Uno-X. Zij praten over wat er komt kijken bij de aanleg van een netwerk van waterstofpunten. Daarnaast delen enkele experts op het gebied van retailplanning en marktanalyse, namelijk Kalibrate en GMAP Consulting, hun kennis op het gebied van brandstofretailen.

Carwash

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens Idac zijn onder meer Big Data, kunstmatige intelligentie en betalingsverkeer. Zo spreken onder meer BigBrother, MyOrder en A2i over nieuwe technologie. Tevens is er aandacht voor de carwash. De grote producenten van wasinstallaties WashTec, Istobal, Otto Christ en Kärcher delen ook hun visie met de toehoorders.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om Idac te bezoeken. Woensdag 15 maart kunnen bezoekers nog profiteren van een vroegboekkorting. Bezoekers betalen dan 454 euro, in plaats van de gebruikelijke 756 euro. De dag is volledig verzorgd, inclusief eten en drinken. Het evenement vindt plaats op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Inschrijven kan via: www.idac17.com.

Auteur: Tom van Gurp