Sprekers gevraagd voor het Nationaal Tankstation Congres

Dit jaar wordt de derde editie van het Nationaal Tankstation Congres gehouden. Nu de markt snel aan het veranderen is, is het belang van het congres groter dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan de structurele daling van de liters en de marges, het toegenomen belang van de tankshop en de opkomst van alternatieve brandstoffen.

Het Nationaal Tankstation Congres 2016 is een unieke gelegenheid voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen om nieuwe inzichten op te doen over actuele onderwerpen uit de branche. De organisatie is daarom op zoek naar sprekers die de sector willen inspireren. Niet alleen het benoemen van problemen is belangrijk, maar ook het bieden van oplossingen staat centraal.

Het congres wordt jaarlijks door 150 professionals uit de tankstationsector bezocht en georganiseerd door vakblad TankPro, in samenwerking met brancheverenigingen Beta, Bovag en Nove.

Dinsdag 15 november

De derde editie van het Nationaal Tankstation Congres vindt plaats op dinsdag 15 november 2016 in Expo Houten, tijdens de Tankstation Vakbeurs. Wil je de sector inspireren met een goed verhaal? Stuur dan uiterlijk zondag 8 mei een samenvatting van je verhaal (maximaal 400 woorden) en je gegevens naar tom.van.gurp@tankpro.nl.

Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet,

Tom-van-Gurp

Tom van Gurp
Hoofdredacteur TankPro & Nationaal Tankstation Congres
www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres
tom.van.gurp@tankpro.nl
076-3030376

Auteur: Tom van Gurp