Erik Stern nieuwe branchemanager Bovag Tanken en Wassen

De 33-jarige Erik Stern wordt de nieuwe branchemanager van Bovag Tankstations en Wasbedrijven. Hij treedt op 15 oktober in dienst bij de belangenorganisatie en volgt daarmee Johan Lantinga op, die onlangs Bovag verliet. Laatstgenoemde is maar kort in dienst geweest bij de organisatie uit Bunnik. Vorige zomer begon hij als belangenbehartiger van de tankstation- en carwash-afdeling, als opvolger van Jan Bessembinders.

De nieuwe branchemanager is dus Erik Stern. Hij is woonachtig in Rotterdam en is afkomstig van ondernemersorganisatie FME, die 2.300 werkgevers in de technologische industrie vertegenwoordigt. Sinds 2009 is hij actief in het verenigingsmanagement, onder andere als regiocoördinator van Bouwtalent, een initiatief van Bouwend Nederland, en als projectmanager bij opleidingsinstituut Innovam.

Ervaring

In diverse functies en als zelfstandige heeft Stern de afgelopen jaren voor, en met, veel brancheorganisaties gewerkt. Daardoor vindt Bovag hem de juiste persoon voor de functie van branchemanager Tankstations en Autowasbedrijven.

Johan Lantinga is per 1 september uit dienst getreden en heeft elders emplooi gevonden. De periode tussen het vertrek van Lantinga en de start van Stern wordt intern opgevangen.

Auteur: Tom van Gurp

Erik Stern nieuwe branchemanager Bovag Tanken en Wassen | MobilityEnergy.com

Erik Stern nieuwe branchemanager Bovag Tanken en Wassen

De 33-jarige Erik Stern wordt de nieuwe branchemanager van Bovag Tankstations en Wasbedrijven. Hij treedt op 15 oktober in dienst bij de belangenorganisatie en volgt daarmee Johan Lantinga op, die onlangs Bovag verliet. Laatstgenoemde is maar kort in dienst geweest bij de organisatie uit Bunnik. Vorige zomer begon hij als belangenbehartiger van de tankstation- en carwash-afdeling, als opvolger van Jan Bessembinders.

De nieuwe branchemanager is dus Erik Stern. Hij is woonachtig in Rotterdam en is afkomstig van ondernemersorganisatie FME, die 2.300 werkgevers in de technologische industrie vertegenwoordigt. Sinds 2009 is hij actief in het verenigingsmanagement, onder andere als regiocoördinator van Bouwtalent, een initiatief van Bouwend Nederland, en als projectmanager bij opleidingsinstituut Innovam.

Ervaring

In diverse functies en als zelfstandige heeft Stern de afgelopen jaren voor, en met, veel brancheorganisaties gewerkt. Daardoor vindt Bovag hem de juiste persoon voor de functie van branchemanager Tankstations en Autowasbedrijven.

Johan Lantinga is per 1 september uit dienst getreden en heeft elders emplooi gevonden. De periode tussen het vertrek van Lantinga en de start van Stern wordt intern opgevangen.

Auteur: Tom van Gurp