Newco en Qlean-tec lanceren hygiëneconcept voor tankstations

Newco Europe BV heeft een overeenkomst gesloten met Qlean-tec voor levering van hygiëneproducten aan pompshops. Newco is leverancier van non-food producten in de petrolsector en marktleider in het kanaal van benzinestations in de Benelux. De samenwerking behelst het uitrollen van het hygiëneprogramma voor tankstations.

In dit programma beschikken stations over een totaalconcept van schoonmaakmiddelen en materialen voor alle denkbare ruimten op het station: shop, versafdeling, buitenterrein en carwash. Daarnaast biedt het programma professionele ondersteuning op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Binnen het netwerk van Newco wordt onderscheid gemaakt tussen drie typen tankshops en dus ook drie verschillende hygiëneconcepten:

  • voor kleine shop zonder versafdeling
  • voor middelgrote shops met versafdeling
  • en voor grote shops met horeca

De non-food groothandel draagt zorg voor de opslag, verkoop en distributie. De rol van Qlean-tec blijft duidelijk zichtbaar in de begeleiding en advisering van shops met een versafdeling. Tevens levert het bedrijf producten voor de wasstraten.

Voedselveiligheid

De focus op voedsel binnen stations neemt verder toe, waardoor hygiëneprogramma’s breder worden toegepast. Tankstations met vers en horeca zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van voedselveiligheid en moeten voldoen aan het voedselveiligheidssysteem. Optimale hygiëne is binnen deze vestigingen uitermate belangrijk. Stations waar het hygiëneconcept wordt uitgerold, kunnen rekenen op de ondersteuning die daarbij hoort.

Qlean-tec verzorgt de installatie van het hygiëneconcept en is verantwoordelijk voor instructie en training op de werkvloer. De stations ontvangen de benodigde schoonmaakplannen en werkkaarten en jaarlijks vindt een hygiëne- en voedselveiligheidsaudit plaats.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Newco en Qlean-tec lanceren hygiëneconcept voor tankstations”

Rob van Gestel|16.07.15|21:40

Mooi plan, dat voegt wat toe.
Hopelijk kunnen wij ook snel starten, ik wacht al een paar maanden op meer informatie.

Newco en Qlean-tec lanceren hygiëneconcept voor tankstations | MobilityEnergy.com

Newco en Qlean-tec lanceren hygiëneconcept voor tankstations

Newco Europe BV heeft een overeenkomst gesloten met Qlean-tec voor levering van hygiëneproducten aan pompshops. Newco is leverancier van non-food producten in de petrolsector en marktleider in het kanaal van benzinestations in de Benelux. De samenwerking behelst het uitrollen van het hygiëneprogramma voor tankstations.

In dit programma beschikken stations over een totaalconcept van schoonmaakmiddelen en materialen voor alle denkbare ruimten op het station: shop, versafdeling, buitenterrein en carwash. Daarnaast biedt het programma professionele ondersteuning op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Binnen het netwerk van Newco wordt onderscheid gemaakt tussen drie typen tankshops en dus ook drie verschillende hygiëneconcepten:

  • voor kleine shop zonder versafdeling
  • voor middelgrote shops met versafdeling
  • en voor grote shops met horeca

De non-food groothandel draagt zorg voor de opslag, verkoop en distributie. De rol van Qlean-tec blijft duidelijk zichtbaar in de begeleiding en advisering van shops met een versafdeling. Tevens levert het bedrijf producten voor de wasstraten.

Voedselveiligheid

De focus op voedsel binnen stations neemt verder toe, waardoor hygiëneprogramma’s breder worden toegepast. Tankstations met vers en horeca zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van voedselveiligheid en moeten voldoen aan het voedselveiligheidssysteem. Optimale hygiëne is binnen deze vestigingen uitermate belangrijk. Stations waar het hygiëneconcept wordt uitgerold, kunnen rekenen op de ondersteuning die daarbij hoort.

Qlean-tec verzorgt de installatie van het hygiëneconcept en is verantwoordelijk voor instructie en training op de werkvloer. De stations ontvangen de benodigde schoonmaakplannen en werkkaarten en jaarlijks vindt een hygiëne- en voedselveiligheidsaudit plaats.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Newco en Qlean-tec lanceren hygiëneconcept voor tankstations”

Rob van Gestel|16.07.15|21:40

Mooi plan, dat voegt wat toe.
Hopelijk kunnen wij ook snel starten, ik wacht al een paar maanden op meer informatie.