Medewerker tankstation winnaar iPad met TankPro-enquête

Allroud service medewerker met een glimlach. Zo omschrijft Jogchum Palma (55) zijn baan bij het Shell-tankstation Van Dorst in Rijen. Palma was een van de 750 deelnemers aan de TankPro personeelsenquête en mocht na verloting een iPad in ontvangst nemen. Hij vindt dat een dergelijke enquête om de twee jaar zou moeten worden gehouden. “Het is voor het eerst dat ook medewerkers op deze manier hun stem hebben kunnen laten horen. Dat zou vaker mogen.”

Jogchum Palma heeft net zijn 12,5 jaar dienstverband bij het tankstation Van Dorst in Rijen achter de rug . Hij voelt zich er als allround servicemedewerker als een vis in het water. “Ik zorg dat het voorterrein netjes is; de shop op orde is en sta ook nog achter de kassa.”

Goede bekenden

Zijn vrouw staat in de bakery en klanten beschouwt hij als goede bekenden.”Ik probeer iedere klant met een glimlach de weg op te sturen. Daar hoef ik weinig moeite voor te doen. Het zit gewoon in mijn karakter. Ik heb echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken.”

Belangrijk voor managers

Prettig verrast was Jogchum Palma met de TankPro-enquête. “Bij mijn weten is het nog niet eerder voorgekomen dat naar de mening van medewerkers is gevraagd. Met name de vragen over veiligheid en werkomstandigheden spraken me erg aan.”

“Ik denk dat het belangrijk is voor managers en eigenaren dat ze begrijpen wat er onder het personeel leeft. We praten hier op de werkvloer veel met elkaar, maar zo’n enquête kan wel degelijk helpen. Jullie zouden dat eigenlijk eens in de twee jaar moeten doen.”

Lees ook: Medewerkers kritisch maar ook trots op hun werk

Lees ook: Uitslag TankPro-enquête leidraad voor pomphouders

Lees ook: Meerderheid stationsmanagers verdient te weinig

Lees ook: Pomphouder denkt helemaal niet aan stoppen blijkt uit enquête

 

Auteur: Steven Don

Medewerker tankstation winnaar iPad met TankPro-enquête | MobilityEnergy.com

Medewerker tankstation winnaar iPad met TankPro-enquête

Allroud service medewerker met een glimlach. Zo omschrijft Jogchum Palma (55) zijn baan bij het Shell-tankstation Van Dorst in Rijen. Palma was een van de 750 deelnemers aan de TankPro personeelsenquête en mocht na verloting een iPad in ontvangst nemen. Hij vindt dat een dergelijke enquête om de twee jaar zou moeten worden gehouden. “Het is voor het eerst dat ook medewerkers op deze manier hun stem hebben kunnen laten horen. Dat zou vaker mogen.”

Jogchum Palma heeft net zijn 12,5 jaar dienstverband bij het tankstation Van Dorst in Rijen achter de rug . Hij voelt zich er als allround servicemedewerker als een vis in het water. “Ik zorg dat het voorterrein netjes is; de shop op orde is en sta ook nog achter de kassa.”

Goede bekenden

Zijn vrouw staat in de bakery en klanten beschouwt hij als goede bekenden.”Ik probeer iedere klant met een glimlach de weg op te sturen. Daar hoef ik weinig moeite voor te doen. Het zit gewoon in mijn karakter. Ik heb echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken.”

Belangrijk voor managers

Prettig verrast was Jogchum Palma met de TankPro-enquête. “Bij mijn weten is het nog niet eerder voorgekomen dat naar de mening van medewerkers is gevraagd. Met name de vragen over veiligheid en werkomstandigheden spraken me erg aan.”

“Ik denk dat het belangrijk is voor managers en eigenaren dat ze begrijpen wat er onder het personeel leeft. We praten hier op de werkvloer veel met elkaar, maar zo’n enquête kan wel degelijk helpen. Jullie zouden dat eigenlijk eens in de twee jaar moeten doen.”

Lees ook: Medewerkers kritisch maar ook trots op hun werk

Lees ook: Uitslag TankPro-enquête leidraad voor pomphouders

Lees ook: Meerderheid stationsmanagers verdient te weinig

Lees ook: Pomphouder denkt helemaal niet aan stoppen blijkt uit enquête

 

Auteur: Steven Don