'gericht op elektrisch vrachtvervoer'

bp pulse verwerft mega truckstop bij Kanaaltunnel: stimulans voor overstap naar e-trucks

bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa.
bp gaat de truckstop aan de M20 in Groot-Brittannië transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks waarmee de Britse energiereus bedrijven hoopt te stimuleren om over te stappen op elektrisch vrachtvervoer. Foto: bp pulse, 2024

bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa. bp gaat de truckstop transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

bp pulse verwerft mega truckstop bij Kanaaltunnel: stimulans voor overstap naar e-trucks | MobilityEnergy.com
'gericht op elektrisch vrachtvervoer'

bp pulse verwerft mega truckstop bij Kanaaltunnel: stimulans voor overstap naar e-trucks

bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa.
bp gaat de truckstop aan de M20 in Groot-Brittannië transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks waarmee de Britse energiereus bedrijven hoopt te stimuleren om over te stappen op elektrisch vrachtvervoer. Foto: bp pulse, 2024

bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa. bp gaat de truckstop transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk