tegen netcongestie

Beperkte stroomnetcapaciteit, toch snelladen bij TotalEnergies in Heiloo

NXT Mobility heeft het snellaadnetwerk uitgebreid met een nieuwe locatie bij TotalEnergies ‘Vennewater’ in Heiloo. Op het tankstation kan vanaf nu ultrasnel worden geladen, ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit waar Noord-Holland en Heiloo mee kampen.
Ondanks een beperkte stroomnetcapaciteit waar Noord-Holland mee kampt, kunnen EV-rijders bij TotalEnergies Vennewater in Heiloo nu toch ultrasnelladen. Foto: NXT Mobility, 2023

NXT Mobility heeft het snellaadnetwerk uitgebreid met een nieuwe locatie bij TotalEnergies ‘Vennewater’ in Heiloo. Op het tankstation kan vanaf nu ultrasnel worden geladen, ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit waar Noord-Holland en Heiloo mee kampen.

De NXT Charge locatie aan de Vennewatersweg in de Noord-Hollandse plaats is uitgerust met een accugebufferde snellader. Deze maakt het met een kleinverbruiksaansluiting mogelijk tot 320kW te snelladen. Daarbij wordt door de inzet van de NXT ChargeBox het aanbieden van ultrasnelladen niet meer belemmerd door de beperkte stroomnetcapaciteit. De NXT ChargeBox werkt als een powerbank: de accu laadt met laag vermogen op en geeft de opgeslagen elektriciteit tijdens het laden van een voertuig met hoog vermogen af. De NXT ChargeBox kan één auto met een laadcapaciteit van maximaal 320 kW of twee auto’s tegelijkertijd met maximaal 160 kW opladen.

Café Bonjour

Tijdens het laden kunnen bezoekers voor een broodje of snack terecht bij het naastgelegen tankstation TotalEnergies Vennewater. De shop is voorzien van de shopformule Café Bonjour waarin vers bereide producten zoals koffie van baristakwaliteit, verse sappen en ambachtelijk bereide broodjes centraal staan.

GP Groot

NXT Mobility is onderdeel van de GP Groot groep. NXT Mobility is een totaalconcept voor duurzame mobiliteit en biedt laadoplossingen voor elektrische voertuigen, minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen, exploiteert NXT Energy Hubs, de tankstations van de toekomst en samen met 50five Recharge het NXT 50five snellaadnetwerk.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Beperkte stroomnetcapaciteit, toch snelladen bij TotalEnergies in Heiloo | MobilityEnergy.com
tegen netcongestie

Beperkte stroomnetcapaciteit, toch snelladen bij TotalEnergies in Heiloo

NXT Mobility heeft het snellaadnetwerk uitgebreid met een nieuwe locatie bij TotalEnergies ‘Vennewater’ in Heiloo. Op het tankstation kan vanaf nu ultrasnel worden geladen, ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit waar Noord-Holland en Heiloo mee kampen.
Ondanks een beperkte stroomnetcapaciteit waar Noord-Holland mee kampt, kunnen EV-rijders bij TotalEnergies Vennewater in Heiloo nu toch ultrasnelladen. Foto: NXT Mobility, 2023

NXT Mobility heeft het snellaadnetwerk uitgebreid met een nieuwe locatie bij TotalEnergies ‘Vennewater’ in Heiloo. Op het tankstation kan vanaf nu ultrasnel worden geladen, ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit waar Noord-Holland en Heiloo mee kampen.

De NXT Charge locatie aan de Vennewatersweg in de Noord-Hollandse plaats is uitgerust met een accugebufferde snellader. Deze maakt het met een kleinverbruiksaansluiting mogelijk tot 320kW te snelladen. Daarbij wordt door de inzet van de NXT ChargeBox het aanbieden van ultrasnelladen niet meer belemmerd door de beperkte stroomnetcapaciteit. De NXT ChargeBox werkt als een powerbank: de accu laadt met laag vermogen op en geeft de opgeslagen elektriciteit tijdens het laden van een voertuig met hoog vermogen af. De NXT ChargeBox kan één auto met een laadcapaciteit van maximaal 320 kW of twee auto’s tegelijkertijd met maximaal 160 kW opladen.

Café Bonjour

Tijdens het laden kunnen bezoekers voor een broodje of snack terecht bij het naastgelegen tankstation TotalEnergies Vennewater. De shop is voorzien van de shopformule Café Bonjour waarin vers bereide producten zoals koffie van baristakwaliteit, verse sappen en ambachtelijk bereide broodjes centraal staan.

GP Groot

NXT Mobility is onderdeel van de GP Groot groep. NXT Mobility is een totaalconcept voor duurzame mobiliteit en biedt laadoplossingen voor elektrische voertuigen, minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen, exploiteert NXT Energy Hubs, de tankstations van de toekomst en samen met 50five Recharge het NXT 50five snellaadnetwerk.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk