olieboer wordt energieleverancier

Jitha van Staveren: ‘Klaar om volle focus te richten op energietransitie’

Jitha van Staveren: ‘Klaar om volle focus te richten op de energietransitie’
De openingshandeling van het nieuwe duurzame bedrijfspand van Van Staveren in Emmeloord werd gedaan door burgemeester Roger de Groot van Noordoostpolder (links) samen met de directie van Van Staveren. Foto: Quinten van Osch (Osch Fotografie)

‘Inmiddels zijn we alweer een maand in ons nieuwe bedrijfspand werkzaam voor onze groothandelsactiviteiten en het bevalt ontzettend goed. Met dit nieuwe pand zijn onze doelen met betrekking tot het verduurzamen van onze kantoren gerealiseerd en zijn we klaar om onze volle focus te richten op de energietransitie.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Jitha van Staveren: ‘Klaar om volle focus te richten op energietransitie’ | MobilityEnergy.com
olieboer wordt energieleverancier

Jitha van Staveren: ‘Klaar om volle focus te richten op energietransitie’

Jitha van Staveren: ‘Klaar om volle focus te richten op de energietransitie’
De openingshandeling van het nieuwe duurzame bedrijfspand van Van Staveren in Emmeloord werd gedaan door burgemeester Roger de Groot van Noordoostpolder (links) samen met de directie van Van Staveren. Foto: Quinten van Osch (Osch Fotografie)

‘Inmiddels zijn we alweer een maand in ons nieuwe bedrijfspand werkzaam voor onze groothandelsactiviteiten en het bevalt ontzettend goed. Met dit nieuwe pand zijn onze doelen met betrekking tot het verduurzamen van onze kantoren gerealiseerd en zijn we klaar om onze volle focus te richten op de energietransitie.’

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk