Energie- en retailtransitie in volle gang

Eerst tanken, toen wassen en nu opent Oliehandel Vermeulen onder eigen naam een shop met bakery

Na tanken, wassen en laden opent Oliehandel Vermeulen nu onder eigen naam een shop met bakery
De broers Rik (l.) en Niels Vermeulen van Oliehandel Vermeulen in de nieuwe shop met bakery te IJsselmuiden: 'Een scala aan nieuwe eet- en drinkwaren zullen hier de komende periode in de praktijk worden getest.' Foto: ProMedia, 2023

Ze willen mee in de transitie van de branche en daarom investeren de broers Niels en Rik Vermeulen in de vernieuwing van de verschillende tanklocaties van Oliehandel Vermeulen. Aan de Manenbergring in IJsselmuiden konden bezoekers al tanken en de auto laten wassen, sinds deze week kan er ook worden geladen en opende er onder de eigen naam Vermeulen een luxe shop met bakery.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Eerst tanken, toen wassen en nu opent Oliehandel Vermeulen onder eigen naam een shop met bakery | MobilityEnergy.com
Energie- en retailtransitie in volle gang

Eerst tanken, toen wassen en nu opent Oliehandel Vermeulen onder eigen naam een shop met bakery

Na tanken, wassen en laden opent Oliehandel Vermeulen nu onder eigen naam een shop met bakery
De broers Rik (l.) en Niels Vermeulen van Oliehandel Vermeulen in de nieuwe shop met bakery te IJsselmuiden: 'Een scala aan nieuwe eet- en drinkwaren zullen hier de komende periode in de praktijk worden getest.' Foto: ProMedia, 2023

Ze willen mee in de transitie van de branche en daarom investeren de broers Niels en Rik Vermeulen in de vernieuwing van de verschillende tanklocaties van Oliehandel Vermeulen. Aan de Manenbergring in IJsselmuiden konden bezoekers al tanken en de auto laten wassen, sinds deze week kan er ook worden geladen en opende er onder de eigen naam Vermeulen een luxe shop met bakery.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk