Dalhuisen en Gulf Nederland starten met aanbieden van laadoplossingen

Integrale laad en energievoorziening Gulf Dalhuisen GoodFuels Road & Rail
FinCo en EQUANS zijn een samenwerking aangegaan Foto: Dalergy Group

Dalhuisen, Gulf Nederland en GoodFuels Road & Rail Nederland (alledrie onderdeel van de Dalergy Group) starten met het aanbieden van laad- en energievoorzieningen. Het gaat daarbij om het complete pakket, van de volledige infrastructuur tot slimme laadoplossingen.

De stap komt voort uit een samenwerking tussen FinCo Fuel Groep, het moederbedrijf van de Dalergy Group, en EQUANS, een internationale technisch dienstverlener. Daardoor kunnen de drie bedrijven de eindgebruikers in de on- en offroad-sectoren ‘nog verder helpen met hun verduurzamingsproces’, waaronder nu dus ook op het gebied van elektriciteit en laadinfra.

Capaciteit van elektriciteitsnet

Directeur Peter Dalhuisen van Dalhuisen: “Geholpen door de laadinfrastructuur van EQUANS kunnen we niet alleen voorzien in snelladers, maar ook in complexere elektrische pakketten waarvoor het elektriciteitsnet op dit moment geen capaciteit heeft. We bieden onze klanten een totaalpakket van verschillende energiedragers aan, zoals EV-laadpunten en zonnepanelen.”

Boy van Andel, directeur van Gulf Nederland, voegt daaraan toe dat het bedrijf leverancier van complete energiepakketten wordt. “Niet alleen van de energiedragers, maar dankzij onze samenwerking met EQUANS ook van infrastructuur en onderhoud. Zo leveren we energieoplossingen op maat op het terrein van de klant.”

Totaalmix aan energieoplossingen

Naast oplossingen op het gebied van elektrisch laden bestaat de totaalmix aan energieoplossingen van de bedrijven verder uit vloeibare (duurzame of brandstofbesparende) brandstoffen, zoals Gulf Diesel Green, TRAXX Diesel, TRAXX Zero en GoodFuels HVO en andersoortige duurzame energiedragers, zoals gasvormige brandstoffen en waterstof.

Binnen de samenwerking zal EQUANS de drie organisaties op haar beurt introduceren als ‘preferred supplier’ voor (duurzame-) vloeibare brandstoffen in haar bekende afzetmarkten. Het bedrijf is wereldwijd actief in zeventien landen. In Nederland werken circa 5.500 medewerkers voor de onderneming.

Lees ook:

Jim Looise van GoodFuels Road & Rail NL is een van de sprekers op het congres ‘To charge or not to charge’. Tijdens het congres, dat onderdeel is van de Tankstation & Carwash Vakbeurs, gaan we in op de strategie van laden op tankstations. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit programma op 9 november. Schrijf je nu in!

Auteur: Redactie

Dalhuisen en Gulf Nederland starten met aanbieden van laadoplossingen | MobilityEnergy.com

Dalhuisen en Gulf Nederland starten met aanbieden van laadoplossingen

Integrale laad en energievoorziening Gulf Dalhuisen GoodFuels Road & Rail
FinCo en EQUANS zijn een samenwerking aangegaan Foto: Dalergy Group

Dalhuisen, Gulf Nederland en GoodFuels Road & Rail Nederland (alledrie onderdeel van de Dalergy Group) starten met het aanbieden van laad- en energievoorzieningen. Het gaat daarbij om het complete pakket, van de volledige infrastructuur tot slimme laadoplossingen.

De stap komt voort uit een samenwerking tussen FinCo Fuel Groep, het moederbedrijf van de Dalergy Group, en EQUANS, een internationale technisch dienstverlener. Daardoor kunnen de drie bedrijven de eindgebruikers in de on- en offroad-sectoren ‘nog verder helpen met hun verduurzamingsproces’, waaronder nu dus ook op het gebied van elektriciteit en laadinfra.

Capaciteit van elektriciteitsnet

Directeur Peter Dalhuisen van Dalhuisen: “Geholpen door de laadinfrastructuur van EQUANS kunnen we niet alleen voorzien in snelladers, maar ook in complexere elektrische pakketten waarvoor het elektriciteitsnet op dit moment geen capaciteit heeft. We bieden onze klanten een totaalpakket van verschillende energiedragers aan, zoals EV-laadpunten en zonnepanelen.”

Boy van Andel, directeur van Gulf Nederland, voegt daaraan toe dat het bedrijf leverancier van complete energiepakketten wordt. “Niet alleen van de energiedragers, maar dankzij onze samenwerking met EQUANS ook van infrastructuur en onderhoud. Zo leveren we energieoplossingen op maat op het terrein van de klant.”

Totaalmix aan energieoplossingen

Naast oplossingen op het gebied van elektrisch laden bestaat de totaalmix aan energieoplossingen van de bedrijven verder uit vloeibare (duurzame of brandstofbesparende) brandstoffen, zoals Gulf Diesel Green, TRAXX Diesel, TRAXX Zero en GoodFuels HVO en andersoortige duurzame energiedragers, zoals gasvormige brandstoffen en waterstof.

Binnen de samenwerking zal EQUANS de drie organisaties op haar beurt introduceren als ‘preferred supplier’ voor (duurzame-) vloeibare brandstoffen in haar bekende afzetmarkten. Het bedrijf is wereldwijd actief in zeventien landen. In Nederland werken circa 5.500 medewerkers voor de onderneming.

Lees ook:

Jim Looise van GoodFuels Road & Rail NL is een van de sprekers op het congres ‘To charge or not to charge’. Tijdens het congres, dat onderdeel is van de Tankstation & Carwash Vakbeurs, gaan we in op de strategie van laden op tankstations. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit programma op 9 november. Schrijf je nu in!

Auteur: Redactie