'constante verandering'

Grootste Duitse tankstationformule Aral viert 100-jarig jubileum: ‘Tankstation wordt knooppunt voor mobiliteit’

Aral viert dit jaar het feit dat het exact honderd jaar actief is in de wereld van brandstoffen. Het jubileum wordt het hele jaar door via promoties en met prijskortingen aan de pomp gevierd samen met de consument. Tijdens het deze week in Bochum gehouden bedrijfsfeest werd teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst.
CEO Patrick Wendeler van BP Europa SE, Emma Delaney, Executive Vice President Customers & Products bij bp en CEO Achim Bothe van Aral (vlnr) vierden gezamenlijk het 100-jarig bestaan van Duitslands grootse tankstationformule. Foto: Aral, 2024

Aral viert dit jaar het feit dat het exact honderd jaar actief is in de wereld van brandstoffen. Het jubileum wordt het hele jaar door via promoties en met prijskortingen aan de pomp gevierd samen met de consument. Tijdens het deze week in Bochum gehouden bedrijfsfeest werd teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Grootste Duitse tankstationformule Aral viert 100-jarig jubileum: ‘Tankstation wordt knooppunt voor mobiliteit’ | MobilityEnergy.com
'constante verandering'

Grootste Duitse tankstationformule Aral viert 100-jarig jubileum: ‘Tankstation wordt knooppunt voor mobiliteit’

Aral viert dit jaar het feit dat het exact honderd jaar actief is in de wereld van brandstoffen. Het jubileum wordt het hele jaar door via promoties en met prijskortingen aan de pomp gevierd samen met de consument. Tijdens het deze week in Bochum gehouden bedrijfsfeest werd teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst.
CEO Patrick Wendeler van BP Europa SE, Emma Delaney, Executive Vice President Customers & Products bij bp en CEO Achim Bothe van Aral (vlnr) vierden gezamenlijk het 100-jarig bestaan van Duitslands grootse tankstationformule. Foto: Aral, 2024

Aral viert dit jaar het feit dat het exact honderd jaar actief is in de wereld van brandstoffen. Het jubileum wordt het hele jaar door via promoties en met prijskortingen aan de pomp gevierd samen met de consument. Tijdens het deze week in Bochum gehouden bedrijfsfeest werd teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk