'nu 71 stations'

Twee weken na bereiken ‘mijlpaal’ in Steenwijk neemt Fieten Olie nu tankstation in Putten over

Fieten Olie heeft het tankstation aan de Jan Nijenhuisstraat in Putten overgenomen. De voormalige Argos zal snel worden vernieuwd naar de uitstraling van Fieten Olie. Het is nog maar twee weken geleden dat het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van 70 tankstations behaalde. Met de overname in Putten komt Fieten Olie in Nederland op 71 tanklocaties.
Fieten Olie blijft in Nederland het netwerk uitbreiden: nu met deze Argos in Putten. Foto: Google Street View, 2024

Fieten Olie heeft het tankstation aan de Jan Nijenhuisstraat in Putten overgenomen. De Argos zal binnenkort worden vernieuwd naar de uitstraling van Fieten Olie. Het is nog maar twee weken geleden dat het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van 70 tankstations behaalde. Met de overname in Putten komt Fieten Olie in Nederland op 71 tanklocaties en daar blijft het niet bij.

Het tankstation in het Gelderse Putten zal binnenkort worden omgekleurd (foto). Automobilisten kunnen er nu al terecht voor Euro95, Super 98, diesel, HVO100 en Adblue. De locatie heeft een De Pitstop lunch & take away shop en wasboxen die zijn verhuurd aan derden. Ook staat er een grote textielwasmachine. Een betaalautomaat op het voorterrein maakt het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt. ‘We zijn blij met deze nieuwe toevoeging aan ons tankstationnetwerk en hebben nog meer openingen op de planning staan’, zo laat Fieten Olie weten.

Naar honderd

De overname van het Argos-tankstation in Putten volgt twee weken na de opening door Fieten Olie van een multifuel station aan de Eeser Gaard in Steenwijk. Deze opening werd uitgebreid gevierd doordat het het 70e tankstation in het netwerk van Fieten Olie in Nederland is. Met het tankstation in Putten er nu bij, is de formule op 71 tanklocaties gekomen. Hier zal het echter niet bij blijven.

“We streven naar een netwerk van honderd tankstations”, zegt directeur Richard Fieten van het bedrijf uit Hollandscheveld. Fieten is een belangrijke aanjager van de enorme groei die het bedrijf nu doormaakt en door heeft gemaakt. “Daarnaast leveren we brandstoffen, AdBlue en smeermiddelen aan duizenden afnemers en beschikken we over 28 eigen tankwagens. We bouwen aan een compleet, landelijk dekkend Fieten Olie tankstationnetwerk. De enige provincie waar we nu nog niet aanwezig zijn, is Zeeland. Maar als er een kans is…”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Twee weken na bereiken ‘mijlpaal’ in Steenwijk neemt Fieten Olie nu tankstation in Putten over | MobilityEnergy.com
'nu 71 stations'

Twee weken na bereiken ‘mijlpaal’ in Steenwijk neemt Fieten Olie nu tankstation in Putten over

Fieten Olie heeft het tankstation aan de Jan Nijenhuisstraat in Putten overgenomen. De voormalige Argos zal snel worden vernieuwd naar de uitstraling van Fieten Olie. Het is nog maar twee weken geleden dat het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van 70 tankstations behaalde. Met de overname in Putten komt Fieten Olie in Nederland op 71 tanklocaties.
Fieten Olie blijft in Nederland het netwerk uitbreiden: nu met deze Argos in Putten. Foto: Google Street View, 2024

Fieten Olie heeft het tankstation aan de Jan Nijenhuisstraat in Putten overgenomen. De Argos zal binnenkort worden vernieuwd naar de uitstraling van Fieten Olie. Het is nog maar twee weken geleden dat het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van 70 tankstations behaalde. Met de overname in Putten komt Fieten Olie in Nederland op 71 tanklocaties en daar blijft het niet bij.

Het tankstation in het Gelderse Putten zal binnenkort worden omgekleurd (foto). Automobilisten kunnen er nu al terecht voor Euro95, Super 98, diesel, HVO100 en Adblue. De locatie heeft een De Pitstop lunch & take away shop en wasboxen die zijn verhuurd aan derden. Ook staat er een grote textielwasmachine. Een betaalautomaat op het voorterrein maakt het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt. ‘We zijn blij met deze nieuwe toevoeging aan ons tankstationnetwerk en hebben nog meer openingen op de planning staan’, zo laat Fieten Olie weten.

Naar honderd

De overname van het Argos-tankstation in Putten volgt twee weken na de opening door Fieten Olie van een multifuel station aan de Eeser Gaard in Steenwijk. Deze opening werd uitgebreid gevierd doordat het het 70e tankstation in het netwerk van Fieten Olie in Nederland is. Met het tankstation in Putten er nu bij, is de formule op 71 tanklocaties gekomen. Hier zal het echter niet bij blijven.

“We streven naar een netwerk van honderd tankstations”, zegt directeur Richard Fieten van het bedrijf uit Hollandscheveld. Fieten is een belangrijke aanjager van de enorme groei die het bedrijf nu doormaakt en door heeft gemaakt. “Daarnaast leveren we brandstoffen, AdBlue en smeermiddelen aan duizenden afnemers en beschikken we over 28 eigen tankwagens. We bouwen aan een compleet, landelijk dekkend Fieten Olie tankstationnetwerk. De enige provincie waar we nu nog niet aanwezig zijn, is Zeeland. Maar als er een kans is…”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk