'strategische zet'

OG Clean Fuels versterkt positie: dertien Bio-CNG tankstations erbij

OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze brandstof.
OG Clean Fuels noemt de overname van dertien tankstations met Bio-CNG een ‘strategische zet’ waarmee het bedrijf haar visie onderstreept om een cruciale rol te spelen in de bevordering van schone mobiliteit. Foto: OG Clean Fuels, 2024

OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze biologische brandstof.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

OG Clean Fuels versterkt positie: dertien Bio-CNG tankstations erbij | MobilityEnergy.com
'strategische zet'

OG Clean Fuels versterkt positie: dertien Bio-CNG tankstations erbij

OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze brandstof.
OG Clean Fuels noemt de overname van dertien tankstations met Bio-CNG een ‘strategische zet’ waarmee het bedrijf haar visie onderstreept om een cruciale rol te spelen in de bevordering van schone mobiliteit. Foto: OG Clean Fuels, 2024

OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze biologische brandstof.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk