'wil starten in baexem'

TP-Peeters, het enige tankstation van Kelpen-Oler, wordt gesaneerd

Het TP-Peeters tankstation aan de Hunselerdijk in Kelpen-Oler wordt gesaneerd. Als gevolg hiervan kan er dadelijk nergens meer in de Limburgse plaats worden getankt. Ondernemer Eric Peeters verkoopt de komende weken de laatste liters brandstof waarna op 27 april de pomp definitief sluit.
Het TP tankstation in Kelpen Oler sluit na 27 april definitief de deuren waarna er in de Limburgse plaats nergens meer kan worden getankt. Foto: Eric Peeters, 2024

Het TP-Peeters tankstation aan de Hunselerdijk in Kelpen-Oler wordt gesaneerd. Als gevolg hiervan kan er dadelijk nergens meer in de Limburgse plaats worden getankt. Ondernemer Eric Peeters verkoopt de komende weken de laatste liters brandstof waarna Koningsdag (27 april) de laatste dag is dat er nog kan worden getankt.

Waar het TP-Peeters tankstation wordt gesaneerd en er dus na 27 april geen Euro95, diesel en lpg meer kan worden getankt, houdt de nieuwe eigenaar de shop, wasstraat en wasboxen op het terrein open. Dit zal vanaf 1 juni zijn. Ondernemer Peeters is in overleg met de gemeente Leudal en de provincie Limburg om zich met een nieuw duurzaam tankstation te gaan vestigen aan de N280 te Baexem. ‘Dit zal echter nog een hele weg worden’, aldus Peeters die onderstreept dat bezoekers tot en met 27 april gebruik kunnen maken van ‘de service die u van ons gewend bent’.

Tankstation Carwash Peeters is vorig jaar juni nog volledig vernieuwd. De buiten- en binnenzijde van het tankstation en wasstraat werden onder handen genomen waardoor de vestiging er volgens de ondernemer weer ‘volledig fris’ bijstond. Naast tanken en wassen wordt de locatie veel bezocht omdat er een UPS Access Point, DHL Servicepoint, DPD Parcelshop en servicepunt voor de Staatsloterij gevestigd zijn. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor houtpellets en barbecue gasflessen. Eind december wordt er vuurwerk verkocht.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

TP-Peeters, het enige tankstation van Kelpen-Oler, wordt gesaneerd | MobilityEnergy.com
'wil starten in baexem'

TP-Peeters, het enige tankstation van Kelpen-Oler, wordt gesaneerd

Het TP-Peeters tankstation aan de Hunselerdijk in Kelpen-Oler wordt gesaneerd. Als gevolg hiervan kan er dadelijk nergens meer in de Limburgse plaats worden getankt. Ondernemer Eric Peeters verkoopt de komende weken de laatste liters brandstof waarna op 27 april de pomp definitief sluit.
Het TP tankstation in Kelpen Oler sluit na 27 april definitief de deuren waarna er in de Limburgse plaats nergens meer kan worden getankt. Foto: Eric Peeters, 2024

Het TP-Peeters tankstation aan de Hunselerdijk in Kelpen-Oler wordt gesaneerd. Als gevolg hiervan kan er dadelijk nergens meer in de Limburgse plaats worden getankt. Ondernemer Eric Peeters verkoopt de komende weken de laatste liters brandstof waarna Koningsdag (27 april) de laatste dag is dat er nog kan worden getankt.

Waar het TP-Peeters tankstation wordt gesaneerd en er dus na 27 april geen Euro95, diesel en lpg meer kan worden getankt, houdt de nieuwe eigenaar de shop, wasstraat en wasboxen op het terrein open. Dit zal vanaf 1 juni zijn. Ondernemer Peeters is in overleg met de gemeente Leudal en de provincie Limburg om zich met een nieuw duurzaam tankstation te gaan vestigen aan de N280 te Baexem. ‘Dit zal echter nog een hele weg worden’, aldus Peeters die onderstreept dat bezoekers tot en met 27 april gebruik kunnen maken van ‘de service die u van ons gewend bent’.

Tankstation Carwash Peeters is vorig jaar juni nog volledig vernieuwd. De buiten- en binnenzijde van het tankstation en wasstraat werden onder handen genomen waardoor de vestiging er volgens de ondernemer weer ‘volledig fris’ bijstond. Naast tanken en wassen wordt de locatie veel bezocht omdat er een UPS Access Point, DHL Servicepoint, DPD Parcelshop en servicepunt voor de Staatsloterij gevestigd zijn. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor houtpellets en barbecue gasflessen. Eind december wordt er vuurwerk verkocht.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk