'uitkragende houten luifel'

Volledig duurzaam gebouwde houten tankstation geopend als AVIA XPress

Aan de Verzetslaan, de zuidelijke toegangsweg naar Purmerend, is een volledig duurzaam gebouwd houten tankstation geopend. Het circulaire gebouw in de uitstraling van AVIA XPress biedt twee pompeilanden, een autoherstelbedrijf, wasboxen en als blikvanger een spectaculaire 11,5 meter lange uitkragende houten luifel.
De volledig duurzaam gebouwde AVIA XPress in Purmerend heeft als blikvanger een 11,5 meter lange uitkragende houten luifel. Foto: ProMedia, 2024

Aan de Verzetslaan, de zuidelijke toegangsweg naar Purmerend, is een volledig duurzaam gebouwd houten tankstation geopend. Het circulaire gebouw in de uitstraling van AVIA XPress biedt twee pompeilanden, een autoherstelbedrijf, wasboxen en als blikvanger een spectaculaire 11,5 meter lange uitkragende houten luifel.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Volledig duurzaam gebouwde houten tankstation geopend als AVIA XPress | MobilityEnergy.com
'uitkragende houten luifel'

Volledig duurzaam gebouwde houten tankstation geopend als AVIA XPress

Aan de Verzetslaan, de zuidelijke toegangsweg naar Purmerend, is een volledig duurzaam gebouwd houten tankstation geopend. Het circulaire gebouw in de uitstraling van AVIA XPress biedt twee pompeilanden, een autoherstelbedrijf, wasboxen en als blikvanger een spectaculaire 11,5 meter lange uitkragende houten luifel.
De volledig duurzaam gebouwde AVIA XPress in Purmerend heeft als blikvanger een 11,5 meter lange uitkragende houten luifel. Foto: ProMedia, 2024

Aan de Verzetslaan, de zuidelijke toegangsweg naar Purmerend, is een volledig duurzaam gebouwd houten tankstation geopend. Het circulaire gebouw in de uitstraling van AVIA XPress biedt twee pompeilanden, een autoherstelbedrijf, wasboxen en als blikvanger een spectaculaire 11,5 meter lange uitkragende houten luifel.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk