'complete vernieuwing'

R. Lamme vernieuwt tankstation Hank van deli2go naar Shell Café

Het bekende en drukbezochte Shell-tankstation Hank aan de snelweg A27 tussen Gorinchem en Raamsdonksveer, onderdeel van R. Lamme Tankstations, is na een omvangrijke verbouwing officieel geopend met een nieuwe shop volgens de formule Shell Café.
Het bekende tankstation van R. Lamme aan de snelweg A27 bij Hank is vernieuwd waarbij het een shop volgens de formule Shell Café heeft gekregen. Foto: Remko Lamme, 2024

Het bekende en drukbezochte Shell-tankstation Hank aan de snelweg A27 tussen Gorinchem en Raamsdonksveer, onderdeel van R. Lamme Tankstations uit Sprang-Capelle, is na een omvangrijke verbouwing officieel geopend met een nieuwe shop volgens de formule Shell Café.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

R. Lamme vernieuwt tankstation Hank van deli2go naar Shell Café | MobilityEnergy.com
'complete vernieuwing'

R. Lamme vernieuwt tankstation Hank van deli2go naar Shell Café

Het bekende en drukbezochte Shell-tankstation Hank aan de snelweg A27 tussen Gorinchem en Raamsdonksveer, onderdeel van R. Lamme Tankstations, is na een omvangrijke verbouwing officieel geopend met een nieuwe shop volgens de formule Shell Café.
Het bekende tankstation van R. Lamme aan de snelweg A27 bij Hank is vernieuwd waarbij het een shop volgens de formule Shell Café heeft gekregen. Foto: Remko Lamme, 2024

Het bekende en drukbezochte Shell-tankstation Hank aan de snelweg A27 tussen Gorinchem en Raamsdonksveer, onderdeel van R. Lamme Tankstations uit Sprang-Capelle, is na een omvangrijke verbouwing officieel geopend met een nieuwe shop volgens de formule Shell Café.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk