'shop heeft tony's'

Nieuw Haan-tankstation Alkmaar ‘gunstig gelegen’ en ‘inclusief LPG’

Na een wekenlange verbouwing is het voormalige ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ aan de N9 geopend als Haan. Volgens De Haan Minerale Oliën is het tankstation aan de westelijke rondweg van Alkmaar niet alleen gunstig gelegen, het is ook een van de weinige in de omgeving met LPG.
Na een wekenlange verbouwing is de voormalige ESSO aan de N9 bij Alkmaar getransformeerd naar Haan. Foto: De Haan, 2024

Na een wekenlange verbouwing is het voormalige ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ aan de Noord-Hollandse N9 geopend als Haan. Volgens De Haan Minerale Oliën is het tankstation aan de westelijke rondweg van Alkmaar niet alleen gunstig gelegen, het is ook een van de weinige in de omgeving met LPG.

Haan Bergermeer in Alkmaar is volgens De Haan een gunstige locatie, onder meer voor bezoekers die op zonnige dagen richting de kust rijden. Daarnaast is het een van de weinige locaties in de omgeving waar nog LPG kan worden getankt. Het tankstation kwam tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling na een bod van 2,6 miljoen euro in handen van De Haan. Die zorgde ervoor dat de locatie volledig werd vernieuwd.

Tony’s Coffee & More

Zo onderging het voorterrein een verbouwing en er vond er een tankkeuring plaats. Daarna werden de pompen, de luifel en de shop vernieuwd waarbij de uitstraling van ESSO veranderde in die van Haan. De shop die hiervoor een Spar en Subway huisvestte, is getransformeerd in een Tony’s Coffee & More. Tony’s is het shopconcept dat door De Haan in eigen huis is ontwikkeld, waarbij lekker en vers eten als totale beleving centraal staat. De ter plekke vers bereide koffiespecialiteiten van Lavazza spelen in de formule een hoofdrol.

Haan Bergermeer biedt aan de pomp Euro95, Euro98, diesel, powerplus diesel en LPG. Het tankstation en de shop zijn reeds geopend, maar een officiële ‘grand opening’ vindt plaats op vrijdag 2 februari. In de dagen hiernaartoe kan er extra voordelig worden getankt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Nieuw Haan-tankstation Alkmaar ‘gunstig gelegen’ en ‘inclusief LPG’ | MobilityEnergy.com
'shop heeft tony's'

Nieuw Haan-tankstation Alkmaar ‘gunstig gelegen’ en ‘inclusief LPG’

Na een wekenlange verbouwing is het voormalige ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ aan de N9 geopend als Haan. Volgens De Haan Minerale Oliën is het tankstation aan de westelijke rondweg van Alkmaar niet alleen gunstig gelegen, het is ook een van de weinige in de omgeving met LPG.
Na een wekenlange verbouwing is de voormalige ESSO aan de N9 bij Alkmaar getransformeerd naar Haan. Foto: De Haan, 2024

Na een wekenlange verbouwing is het voormalige ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ aan de Noord-Hollandse N9 geopend als Haan. Volgens De Haan Minerale Oliën is het tankstation aan de westelijke rondweg van Alkmaar niet alleen gunstig gelegen, het is ook een van de weinige in de omgeving met LPG.

Haan Bergermeer in Alkmaar is volgens De Haan een gunstige locatie, onder meer voor bezoekers die op zonnige dagen richting de kust rijden. Daarnaast is het een van de weinige locaties in de omgeving waar nog LPG kan worden getankt. Het tankstation kwam tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling na een bod van 2,6 miljoen euro in handen van De Haan. Die zorgde ervoor dat de locatie volledig werd vernieuwd.

Tony’s Coffee & More

Zo onderging het voorterrein een verbouwing en er vond er een tankkeuring plaats. Daarna werden de pompen, de luifel en de shop vernieuwd waarbij de uitstraling van ESSO veranderde in die van Haan. De shop die hiervoor een Spar en Subway huisvestte, is getransformeerd in een Tony’s Coffee & More. Tony’s is het shopconcept dat door De Haan in eigen huis is ontwikkeld, waarbij lekker en vers eten als totale beleving centraal staat. De ter plekke vers bereide koffiespecialiteiten van Lavazza spelen in de formule een hoofdrol.

Haan Bergermeer biedt aan de pomp Euro95, Euro98, diesel, powerplus diesel en LPG. Het tankstation en de shop zijn reeds geopend, maar een officiële ‘grand opening’ vindt plaats op vrijdag 2 februari. In de dagen hiernaartoe kan er extra voordelig worden getankt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk