'strategische locatie'

BP ‘De Kroon’ met Albert Heijn to go is veranderd in Shell met Shell Café

Het tankstation in de kleuren van BP op stopplaats ‘De Kroon’ aan de snelweg A27 bij Nieuwegein is niet meer. Automobilisten vinden er sinds deze week de nieuwste Shell van Nederland. Met de totale metamorfose heeft de Albert Heijn to go shop plaatsgemaakt voor Shell Café.
Tankstation De Kroon aan de A27 biedt sinds deze week geen BP met Albert Heijn to go meer, maar een splinternieuwe Shell met Shell Café. Foto: Hamer, 2023

Het tankstation in de kleuren van BP op stopplaats ‘De Kroon’ aan de snelweg A27 bij Nieuwegein is niet meer. Automobilisten vinden er sinds deze week de nieuwste Shell van Nederland. Met de totale metamorfose heeft de Albert Heijn to go in het tankstation plaatsgemaakt voor een luxe shop volgens de formule Shell Café.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

BP ‘De Kroon’ met Albert Heijn to go is veranderd in Shell met Shell Café | MobilityEnergy.com
'strategische locatie'

BP ‘De Kroon’ met Albert Heijn to go is veranderd in Shell met Shell Café

Het tankstation in de kleuren van BP op stopplaats ‘De Kroon’ aan de snelweg A27 bij Nieuwegein is niet meer. Automobilisten vinden er sinds deze week de nieuwste Shell van Nederland. Met de totale metamorfose heeft de Albert Heijn to go shop plaatsgemaakt voor Shell Café.
Tankstation De Kroon aan de A27 biedt sinds deze week geen BP met Albert Heijn to go meer, maar een splinternieuwe Shell met Shell Café. Foto: Hamer, 2023

Het tankstation in de kleuren van BP op stopplaats ‘De Kroon’ aan de snelweg A27 bij Nieuwegein is niet meer. Automobilisten vinden er sinds deze week de nieuwste Shell van Nederland. Met de totale metamorfose heeft de Albert Heijn to go in het tankstation plaatsgemaakt voor een luxe shop volgens de formule Shell Café.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk