'in twee dagen'

Vervallen tankstation ESSO Roost in Weert omgetoverd tot ‘een pareltje’

Het ESSO Roost tankstation op het terrein van Logistic Centre aan de Havenweg in Weert is volledig vernieuwd. Het stationnetje is van een redelijk vervallen tanklocatie getransformeerd naar een ‘pareltje’ met een range aan scherpgeprijsde brandstoffen voor personenauto’s en trucks.
Eerst in de rode kleur van ESSO, toont het tankstation aan de Havenweg in Weert nu de nieuwe uitstraling van Roost Olie. Foto: Sign & Light, 2023

Het ESSO Roost tankstation op het terrein van Logistic Centre aan de Havenweg in Weert is volledig vernieuwd. Het stationnetje is van een redelijk vervallen tanklocatie getransformeerd naar ‘een pareltje’ met een range aan scherpgeprijsde brandstoffen voor personenauto’s en trucks.

Roost Olie vroeg Sign & Light om het ‘redelijk vervallen, maar nog wel in gebruik zijnde tankstation’ aan de Havenweg in het Limburgse Weert aan te pakken. In twee dagen tijd is het tankstation aan de westkant van de plaats door de initiatiefnemers omgetoverd tot ‘een prachtig pareltje’. Naast de lay-out is de beplating vernieuwd en is er nieuwe ledverlichting geïnstalleerd (foto). Bij de vernieuwing heeft de rode uitstraling van ESSO Roost plaatsgemaakt voor de blauw-wit-rode kleurstelling van Roost Olie. Zowel personenauto’s als vrachtwagens kunnen bij het tankstation terecht voor Euro95, diesel, HVO30 en AdBlue.

Onafhankelijk leverancier

Roost olie is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen, technische equipment en zowel kunststof als stalen dieseltankinstallaties. Al ruim 80 jaar levert het bedrijf in de regio zuidoost Nederland haar producten aan diverse bedrijven. Roost Olie exploiteert twee tankpunten in de regio Weert-Nederweert. Aan de Venloseweg in Nederweert is er het bemande ESSO-tankstation inclusief bakery. Aan de Havenweg in Weert staat het onbemande tankstation in de nu vernieuwde kleurstelling van het bedrijf.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Vervallen tankstation ESSO Roost in Weert omgetoverd tot ‘een pareltje’ | MobilityEnergy.com