groene energie

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express Nieuwegein
Met de verbouwing van de Tamoil Express in Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil een nieuwe richting ingeslagen. Foto: Tamoil, 2023

Tamoil heeft aan de Ravenswade in Nieuwegein de eerste ‘energy hub’ van het bedrijf geopend. De voormalige Tamoil Express is van binnen en buiten compleet vernieuwd tot T-Energy Express. Bezoekers kunnen er (groen) tanken, laden, eten en drinken en het voertuig laten wassen.

Met de verbouwing van Tamoil Express Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe richting’ ingeslagen. Het vrijwel geheel vernieuwde station toont prominent op de luifel de naam T-Energy Express en biedt naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals een carwash en food- en drankautomaten. Als duurzame brandstof kan er Neste MY Renewable Diesel en bio-CNG worden getankt. De rijder van een EV kan bij de hub in Nieuwegein terecht bij vier opstelplaatsen waar T-Electric snelladers van 300 kWh groene stroom leveren. De groene stroom is deels afkomstig van de ruim 144 zonnepanelen op de nieuwe luifel.

Blijvend extra voordelig

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om bij de T-Energy Express in Nieuwegein met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app. Alle klanten kunnen op het vernieuwde station gebruik maken van twee nieuwe T-Wash wasboxen, stofzuigerunits, food-/drankautomaten en een bandenpomp.

225 stations

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf exploiteert 225 tank- en laadstations en heeft hiermee een marktaandeel van ruim 5%. Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van stations via het Zonnepark XXL in Assen. Daarbij biedt zij klanten op een groeiend aantal locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express | MobilityEnergy.com
groene energie

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express Nieuwegein
Met de verbouwing van de Tamoil Express in Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil een nieuwe richting ingeslagen. Foto: Tamoil, 2023

Tamoil heeft aan de Ravenswade in Nieuwegein de eerste ‘energy hub’ van het bedrijf geopend. De voormalige Tamoil Express is van binnen en buiten compleet vernieuwd tot T-Energy Express. Bezoekers kunnen er (groen) tanken, laden, eten en drinken en het voertuig laten wassen.

Met de verbouwing van Tamoil Express Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe richting’ ingeslagen. Het vrijwel geheel vernieuwde station toont prominent op de luifel de naam T-Energy Express en biedt naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals een carwash en food- en drankautomaten. Als duurzame brandstof kan er Neste MY Renewable Diesel en bio-CNG worden getankt. De rijder van een EV kan bij de hub in Nieuwegein terecht bij vier opstelplaatsen waar T-Electric snelladers van 300 kWh groene stroom leveren. De groene stroom is deels afkomstig van de ruim 144 zonnepanelen op de nieuwe luifel.

Blijvend extra voordelig

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om bij de T-Energy Express in Nieuwegein met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app. Alle klanten kunnen op het vernieuwde station gebruik maken van twee nieuwe T-Wash wasboxen, stofzuigerunits, food-/drankautomaten en een bandenpomp.

225 stations

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf exploiteert 225 tank- en laadstations en heeft hiermee een marktaandeel van ruim 5%. Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van stations via het Zonnepark XXL in Assen. Daarbij biedt zij klanten op een groeiend aantal locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk