De Meeuw tankstation Rilland wordt AVIA: ‘Betrokkenheid verandert niet’

De Meeuw tankstation Rilland (A58) wordt AVIA: ‘Betrokkenheid verandert niet’
Dadelijk in de kleuren van AVIA, blijft volgens Vollenhoven veel vertrouwd in het tankstation aan de A58 te Rilland. Foto: Vollenhoven, 2023

De Meeuw tankstation De Poort aan de afslag ‘Rilland’ van snelweg A58 tussen Bergen op Zoom en Goes zal zich vanaf eind maart gaan tonen in de uitstraling van AVIA. Het is de eerste van meerdere stations in het netwerk van Vollenhoven die allemaal overgaan naar AVIA.

Dezelfde gezichten, de bekende service en het vertrouwde spaarprogramma, maar wel rood in plaats van blauw op de gevel van het tankstation en de tankplekken, licht Vollenhoven de komende transitie van het De Meeuw tankstation naar de formule AVIA toe. “Het team is hetzelfde maar we dragen voortaan een witte blouse”, lacht Annemarie Meeuwsen, dochter van de voormalig oprichter Wim Meeuwsen van het bemande tankstation. “De omkleuring van De Meeuw naar AVIA moest bij mij even indalen, maar ik kijk positief naar de toekomst. We werken op dezelfde locatie, vanuit dezelfde shop met hetzelfde team. Vanzelfsprekend voorzien we de automobilisten en vrachtwagenchauffeurs die komen tanken én de gasten in de horeca van een optimale service. Al jaren hebben we een warme binding met de gasten en die betrokkenheid verandert niet.”

Nieuwe foodconcepten

De bio-brandstoffen in het AVIA-programma zijn kwalitatief hoogwaardig en ook het spaarprogramma blijft voortbestaan. Daarnaast zal het landelijk digitaal spaarsysteem Via AVIA worden geïntroduceerd.
“Heerlijk zitten in een sfeervolle omgeving en genieten met gezin of (zaken)relatie”, kijkt Piet-Hein Bogaers van Vollenhoven in Tilburg en verantwoordelijk voor AVIA vooruit naar de intrede van nieuwe foodconcepten voor een breed publiek. Hij geeft aan dat de omkleuring zo’n twee weken in beslag neemt en benadrukt dat er behoudens de kleur en de komende food-uitbreiding veel vertrouwd blijft op het tankstation in Rilland.

Duurzaamheid

Een aspect wil Bogaers nog wel aantippen: duurzaamheid. Het tankstation in Rilland biedt behalve veel ruime tankplekken voor personen- en vrachtwagens ook laadstations voor elektrische auto’s. “Een AC-lader en vier DC-snelladers. Bovendien kunnen vrachtwagens HVO biodiesel tanken. Dit is een dieselvariant gebaseerd op afgewerkte oliën en restafval zoals dierlijke vetten met een zeer hoge CO2-reductie.”

Karakter behouden

Vollenhoven heeft behalve in Rilland tankstations in Goes, Kloetinge en Bergen op Zoom. Naar verwachting worden alle tankstations dit jaar omgekleurd naar AVIA. ‘De bestaande service en het karakter van de locaties blijven hierbij behouden”, aldus Bogaers.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

De Meeuw tankstation Rilland wordt AVIA: ‘Betrokkenheid verandert niet’ | MobilityEnergy.com

De Meeuw tankstation Rilland wordt AVIA: ‘Betrokkenheid verandert niet’

De Meeuw tankstation Rilland (A58) wordt AVIA: ‘Betrokkenheid verandert niet’
Dadelijk in de kleuren van AVIA, blijft volgens Vollenhoven veel vertrouwd in het tankstation aan de A58 te Rilland. Foto: Vollenhoven, 2023

De Meeuw tankstation De Poort aan de afslag ‘Rilland’ van snelweg A58 tussen Bergen op Zoom en Goes zal zich vanaf eind maart gaan tonen in de uitstraling van AVIA. Het is de eerste van meerdere stations in het netwerk van Vollenhoven die allemaal overgaan naar AVIA.

Dezelfde gezichten, de bekende service en het vertrouwde spaarprogramma, maar wel rood in plaats van blauw op de gevel van het tankstation en de tankplekken, licht Vollenhoven de komende transitie van het De Meeuw tankstation naar de formule AVIA toe. “Het team is hetzelfde maar we dragen voortaan een witte blouse”, lacht Annemarie Meeuwsen, dochter van de voormalig oprichter Wim Meeuwsen van het bemande tankstation. “De omkleuring van De Meeuw naar AVIA moest bij mij even indalen, maar ik kijk positief naar de toekomst. We werken op dezelfde locatie, vanuit dezelfde shop met hetzelfde team. Vanzelfsprekend voorzien we de automobilisten en vrachtwagenchauffeurs die komen tanken én de gasten in de horeca van een optimale service. Al jaren hebben we een warme binding met de gasten en die betrokkenheid verandert niet.”

Nieuwe foodconcepten

De bio-brandstoffen in het AVIA-programma zijn kwalitatief hoogwaardig en ook het spaarprogramma blijft voortbestaan. Daarnaast zal het landelijk digitaal spaarsysteem Via AVIA worden geïntroduceerd.
“Heerlijk zitten in een sfeervolle omgeving en genieten met gezin of (zaken)relatie”, kijkt Piet-Hein Bogaers van Vollenhoven in Tilburg en verantwoordelijk voor AVIA vooruit naar de intrede van nieuwe foodconcepten voor een breed publiek. Hij geeft aan dat de omkleuring zo’n twee weken in beslag neemt en benadrukt dat er behoudens de kleur en de komende food-uitbreiding veel vertrouwd blijft op het tankstation in Rilland.

Duurzaamheid

Een aspect wil Bogaers nog wel aantippen: duurzaamheid. Het tankstation in Rilland biedt behalve veel ruime tankplekken voor personen- en vrachtwagens ook laadstations voor elektrische auto’s. “Een AC-lader en vier DC-snelladers. Bovendien kunnen vrachtwagens HVO biodiesel tanken. Dit is een dieselvariant gebaseerd op afgewerkte oliën en restafval zoals dierlijke vetten met een zeer hoge CO2-reductie.”

Karakter behouden

Vollenhoven heeft behalve in Rilland tankstations in Goes, Kloetinge en Bergen op Zoom. Naar verwachting worden alle tankstations dit jaar omgekleurd naar AVIA. ‘De bestaande service en het karakter van de locaties blijven hierbij behouden”, aldus Bogaers.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk