Rechtspraak

Tankstation Doetinchem mag eindelijk verplaatst worden

Na jaren procederen en gemeentelijk geblunder mag tankstation Wenting eindelijk gaan verkassen naar een nieuwe locatie aan de Oostelijke Randweg in Doetinchem. De Raad van State verwierp woensdag de bezwaren van een aantal omwonenden van de nieuwe bedrijfslocatie. Het bestemmingsplan waarmee de verplaatsing juridisch mogelijk wordt gemaakt, is nu definitief goedgekeurd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Adrie van der Wel

Tankstation Doetinchem mag eindelijk verplaatst worden | MobilityEnergy.com
Rechtspraak

Tankstation Doetinchem mag eindelijk verplaatst worden

Na jaren procederen en gemeentelijk geblunder mag tankstation Wenting eindelijk gaan verkassen naar een nieuwe locatie aan de Oostelijke Randweg in Doetinchem. De Raad van State verwierp woensdag de bezwaren van een aantal omwonenden van de nieuwe bedrijfslocatie. Het bestemmingsplan waarmee de verplaatsing juridisch mogelijk wordt gemaakt, is nu definitief goedgekeurd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Adrie van der Wel