BOVAG-studie: Een derde minder diesel en kwart minder benzine in 2030

Ten opzichte van 2021 zal in 2030 voor personenauto’s en bestelwagens ongeveer de helft minder diesel en bijna een kwart minder benzine getankt worden. Die verwachting komt naar voren in een nieuw onderzoek van BOVAG. Voor vrachtverkeer wordt rekening gehouden met een daling van 18 procent in het aantal getankte liters diesel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Redactie

BOVAG-studie: Een derde minder diesel en kwart minder benzine in 2030 | MobilityEnergy.com

BOVAG-studie: Een derde minder diesel en kwart minder benzine in 2030

Ten opzichte van 2021 zal in 2030 voor personenauto’s en bestelwagens ongeveer de helft minder diesel en bijna een kwart minder benzine getankt worden. Die verwachting komt naar voren in een nieuw onderzoek van BOVAG. Voor vrachtverkeer wordt rekening gehouden met een daling van 18 procent in het aantal getankte liters diesel.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie