Olieprijs schiet hard omhoog door Russische invasie [Update]

De olieprijzen zijn donderdag verder gestegen na de Russische invasie in Oekraïne. De vrees dat door het conflict de Russische olieleveringen geraakt worden door sancties, stuwde de prijs voor Brentolie, de maatstaf voor olie uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met dik 5 procent naar 103 dollar per vat.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Redactie

Olieprijs schiet hard omhoog door Russische invasie [Update] | MobilityEnergy.com

Olieprijs schiet hard omhoog door Russische invasie [Update]

De olieprijzen zijn donderdag verder gestegen na de Russische invasie in Oekraïne. De vrees dat door het conflict de Russische olieleveringen geraakt worden door sancties, stuwde de prijs voor Brentolie, de maatstaf voor olie uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met dik 5 procent naar 103 dollar per vat.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie