OPEC+ zet ondanks Omikron olieproductieverhoging door

Foto: Pixabay

Oliekartel OPEC en zijn bondgenoten zoals Rusland zetten een productieverhoging door in januari, ondanks de onzekerheid over de impact van de Omikron-variant op de wereldwijde olievraag. Dat meldde de OPEC+, zoals die alliantie wordt genoemd. De olieprijzen zakten na de berichten in het rood.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Redactie

OPEC+ zet ondanks Omikron olieproductieverhoging door | MobilityEnergy.com

OPEC+ zet ondanks Omikron olieproductieverhoging door

Foto: Pixabay

Oliekartel OPEC en zijn bondgenoten zoals Rusland zetten een productieverhoging door in januari, ondanks de onzekerheid over de impact van de Omikron-variant op de wereldwijde olievraag. Dat meldde de OPEC+, zoals die alliantie wordt genoemd. De olieprijzen zakten na de berichten in het rood.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie