‘Mensen hechten veel waarde aan goedkoop tanken’

MKB Brandstof

De applicatie ‘Tanken met MKB Brandstof’ werd al meer dan 100.000 keer gedownload. De parkeer- en laadapp van het bedrijf staat inmiddels op 40.000 mobiele telefoons en de app voor de carwash werd meer dan 20.000 keer geïnstalleerd. “We willen onze deelnemers zo goed mogelijk informeren en tonen waar je gebruik kunt maken van onze diensten’’, verklaart businessmanager Jorn Zijlstra de groei van MKB Brandstof.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

‘Mensen hechten veel waarde aan goedkoop tanken’ | MobilityEnergy.com

‘Mensen hechten veel waarde aan goedkoop tanken’

MKB Brandstof

De applicatie ‘Tanken met MKB Brandstof’ werd al meer dan 100.000 keer gedownload. De parkeer- en laadapp van het bedrijf staat inmiddels op 40.000 mobiele telefoons en de app voor de carwash werd meer dan 20.000 keer geïnstalleerd. “We willen onze deelnemers zo goed mogelijk informeren en tonen waar je gebruik kunt maken van onze diensten’’, verklaart businessmanager Jorn Zijlstra de groei van MKB Brandstof.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl