Poster met regels tijdens de avondklok beschikbaar gesteld voor tankshops

De brancheorganisaties, verschillende ministeries en het corona-crisisteam bespraken de optie vorige week al, maar het definitieve besluit werd dinsdagochtend genomen: er komt een standaardposter voor tankstations met daarop de avondklokregels in de shop. Op de poster staat onder andere informatie over het verbod op de verkoop van levensmiddelen tijdens de uren waarin de avondkok van kracht is. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Poster met regels tijdens de avondklok beschikbaar gesteld voor tankshops | MobilityEnergy.com

Poster met regels tijdens de avondklok beschikbaar gesteld voor tankshops

De brancheorganisaties, verschillende ministeries en het corona-crisisteam bespraken de optie vorige week al, maar het definitieve besluit werd dinsdagochtend genomen: er komt een standaardposter voor tankstations met daarop de avondklokregels in de shop. Op de poster staat onder andere informatie over het verbod op de verkoop van levensmiddelen tijdens de uren waarin de avondkok van kracht is. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl