Save the date: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 op 10 en 11 november

De komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs staat op woensdag 10 en donderdag 11 november op het programma. Decor voor het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België is Expo Houten. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro.

“Afgelopen jaar moesten we vanwege de aangescherpte coronamaatregelen helaas noodgedwongen kiezen voor een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer”, legt Niels Singeling van organisator ProMedia Group uit. “Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we in 2021 weer een mooie vakbeurs – met veel exposanten – kunnen neerzetten voor de hele sector. Uiteraard houden wij ook de vinger aan de pols in november 2021 rondom de laatste stand van zaken rondom de cornona-situatie in Nederland en passen we de beurs aan waar nodig en wenselijk.”

Ruim 2.000 bezoekers kwamen af op de laatste editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Meer dan honderd exposanten waren in 2019 te gast in Expo Houten. Ook dit jaar is de beursvloer twee dagen geopend. Bezoekers kunnen tijdens komende editie op beide dagen kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties op het gebied van brandstof en energie, carwash, shop en retail.

Congressen en inhoudelijke presentaties

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich ook laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen en trends tijdens het uitgebreide inhoudelijk programma. Op de eerste dag staat de Tankstation Talkshow (live en online) in de agenda, waarbij een groot aantal interessante sprekers ingaat op actuele thema’s en uitdagingen waar de sector voor staat. Op dag twee vindt de Carwash Talkshow plaats, waarin deskundigen en prominenten hun licht laten schijnen op carwashgerelateerde onderwerpen. Live vanuit de studio op de beursvloer zal de redactie bovendien verslag doen van het event, waarbij exposanten en andere gasten aanschuiven.

Interesse?

De plattegrond is inmiddels beschikbaar voor exposanten. Geïnteresseerden kunnen alvast een plekje reserveren en de beursbrochure aanvragen om meer informatie te krijgen over alle mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met Niels Singeling.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Save the date: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 op 10 en 11 november | MobilityEnergy.com

Save the date: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 op 10 en 11 november

De komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs staat op woensdag 10 en donderdag 11 november op het programma. Decor voor het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België is Expo Houten. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro.

“Afgelopen jaar moesten we vanwege de aangescherpte coronamaatregelen helaas noodgedwongen kiezen voor een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer”, legt Niels Singeling van organisator ProMedia Group uit. “Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we in 2021 weer een mooie vakbeurs – met veel exposanten – kunnen neerzetten voor de hele sector. Uiteraard houden wij ook de vinger aan de pols in november 2021 rondom de laatste stand van zaken rondom de cornona-situatie in Nederland en passen we de beurs aan waar nodig en wenselijk.”

Ruim 2.000 bezoekers kwamen af op de laatste editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Meer dan honderd exposanten waren in 2019 te gast in Expo Houten. Ook dit jaar is de beursvloer twee dagen geopend. Bezoekers kunnen tijdens komende editie op beide dagen kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties op het gebied van brandstof en energie, carwash, shop en retail.

Congressen en inhoudelijke presentaties

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich ook laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen en trends tijdens het uitgebreide inhoudelijk programma. Op de eerste dag staat de Tankstation Talkshow (live en online) in de agenda, waarbij een groot aantal interessante sprekers ingaat op actuele thema’s en uitdagingen waar de sector voor staat. Op dag twee vindt de Carwash Talkshow plaats, waarin deskundigen en prominenten hun licht laten schijnen op carwashgerelateerde onderwerpen. Live vanuit de studio op de beursvloer zal de redactie bovendien verslag doen van het event, waarbij exposanten en andere gasten aanschuiven.

Interesse?

De plattegrond is inmiddels beschikbaar voor exposanten. Geïnteresseerden kunnen alvast een plekje reserveren en de beursbrochure aanvragen om meer informatie te krijgen over alle mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met Niels Singeling.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.