Videoreportage: In gesprek met Dick-Jan Marees bij het Multi Traffic Point Hoorn

We namen in de eerste uitzending van TankPro TV samen met directeur Dick-Jan Marees (Avia Marees) een kijkje bij het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn langs de N307 bij Zwaag. Het project omvat maar liefst zes foodketens, een AVIA-tankstation met laadfaciliteiten en een wasstraat.

Het foodcourt op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis ligt direct bij de oprit en afrit van de Westfrisiaweg (N307), ten noorden van Hoorn. Op dit moment wordt er nog volop gewerkt om alle onderdelen van het terrein af te bouwen. Klanten kunnen vanaf volgende maand tanken en vanaf dan ook al terecht bij twee van de zes restaurants. De eerste twee ketens die hun deuren zullen openen zijn Subway en Spare Rib Express.

Bekijk de video hieronder:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Videoreportage: In gesprek met Dick-Jan Marees bij het Multi Traffic Point Hoorn | MobilityEnergy.com

Videoreportage: In gesprek met Dick-Jan Marees bij het Multi Traffic Point Hoorn

We namen in de eerste uitzending van TankPro TV samen met directeur Dick-Jan Marees (Avia Marees) een kijkje bij het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn langs de N307 bij Zwaag. Het project omvat maar liefst zes foodketens, een AVIA-tankstation met laadfaciliteiten en een wasstraat.

Het foodcourt op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis ligt direct bij de oprit en afrit van de Westfrisiaweg (N307), ten noorden van Hoorn. Op dit moment wordt er nog volop gewerkt om alle onderdelen van het terrein af te bouwen. Klanten kunnen vanaf volgende maand tanken en vanaf dan ook al terecht bij twee van de zes restaurants. De eerste twee ketens die hun deuren zullen openen zijn Subway en Spare Rib Express.

Bekijk de video hieronder:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.