Transport van brandstoffen valt onder cruciale beroepsgroepen

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

Personeel dat zich bezighoudt met het transport van brandstoffen kan gebruik blijven maken van kinderopvang. Dat blijkt uit de lijst van cruciale beroepen die door de overheid bekend is gemaakt. Zondag werd bekend dat het kabinet alle scholen en kinderopvang sluit tot en met 6 april.

Ouders die werken in zogenoemde cruciale beroepsgroepen, die van belang zijn om de samenleving draaiende te houden, kunnen wel gebruik blijven maken van kinderopvang. Het gaat hier om beroepsgroepen die in de omstandigheden van COVID-19 vragen om continue bezetting. Ook als je een onmisbare functie vervult ten behoeve van een van deze cruciale beroepsgroepen, kun je een beroep doen op de opvang.

Op de lijst staan onder meer beroepsgroepen in de zorg, het openbaar vervoer, de voedselketen en ook transport van brandstoffen, zoals kolen, olie, benzine en diesel.

Alle scholen en de kinderopvang gaan tenminste tot en met 6 april dicht. Dat heeft onderwijsminister Arie Slob zondag bekendgemaakt. Personeel dat werkt in cruciale sectoren werken, kan hierbij wel gebruikmaken van kinderopvang.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Transport van brandstoffen valt onder cruciale beroepsgroepen | MobilityEnergy.com

Transport van brandstoffen valt onder cruciale beroepsgroepen

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

Personeel dat zich bezighoudt met het transport van brandstoffen kan gebruik blijven maken van kinderopvang. Dat blijkt uit de lijst van cruciale beroepen die door de overheid bekend is gemaakt. Zondag werd bekend dat het kabinet alle scholen en kinderopvang sluit tot en met 6 april.

Ouders die werken in zogenoemde cruciale beroepsgroepen, die van belang zijn om de samenleving draaiende te houden, kunnen wel gebruik blijven maken van kinderopvang. Het gaat hier om beroepsgroepen die in de omstandigheden van COVID-19 vragen om continue bezetting. Ook als je een onmisbare functie vervult ten behoeve van een van deze cruciale beroepsgroepen, kun je een beroep doen op de opvang.

Op de lijst staan onder meer beroepsgroepen in de zorg, het openbaar vervoer, de voedselketen en ook transport van brandstoffen, zoals kolen, olie, benzine en diesel.

Alle scholen en de kinderopvang gaan tenminste tot en met 6 april dicht. Dat heeft onderwijsminister Arie Slob zondag bekendgemaakt. Personeel dat werkt in cruciale sectoren werken, kan hierbij wel gebruikmaken van kinderopvang.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.