AVIA opent snellader bij tankstation in Oostzaan

AVIA heeft bij een tankstation in Oostzaan een snellader van OrangeGas geplaatst. Bij de vestiging van Achilles Brandstoffen Maatschappij kunnen elektrische rijders voortaan hun accu opladen met honderd procent groene stroom. Het is het eerste snellaadpunt in de Noord-Hollandse plaats.

AVIA Oostzaan ligt centraal in de regio Noord-Amsterdam, nabij de afrit van de A8 en is daarmee een ideaal punt voor een snellader. De laadfaciliteit beschikt over een chademo-compatibele aansluiting, waardoor alle voertuigen met een dergelijke oplaadmogelijkheid er terecht kunnen.

Groengas

Bij het station aan de Skoon 2 is tevens een groengasvulpunt gerealiseerd, ook hier is sprake van een samenwerking met OrangeGas. Het aanbieden van deze twee alternatieve brandstoffen is vrij uitzonderlijk. Er is slechts een handvol tankstations in Nederland waar dit mogelijk is.

“De snellader past goed in het full-service AVIA-concept, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Tijdens het laden kunnen bezoekers ook zelf komen bijtanken in de coffee corner, waar diverse soorten koffie en versnaperingen verkrijgbaar zijn”, aldus Achilles-directeur Bianca van Es.

Wifi

“Wij zijn een klantvriendelijk tankstation en verwelkomen onze klanten graag onderweg. We vinden het belangrijk dat ze op een aangename manier hun tijd kunnen besteden gedurende het laadproces. Daarom is er ook wifi beschikbaar op het station en kunnen de klanten onder het genot van een kop koffie eventueel werken aan de leestafel.”

Recentelijk werd ook bekend dat Achilles op diverse vestigingen textielwasmachines heeft geplaatst. Het betreft tien locaties verspreid over het land.

Lees ook: AVIA plaatst textielwasmachines bij tien tankstations

Auteur: Tom van Gurp

AVIA opent snellader bij tankstation in Oostzaan | MobilityEnergy.com

AVIA opent snellader bij tankstation in Oostzaan

AVIA heeft bij een tankstation in Oostzaan een snellader van OrangeGas geplaatst. Bij de vestiging van Achilles Brandstoffen Maatschappij kunnen elektrische rijders voortaan hun accu opladen met honderd procent groene stroom. Het is het eerste snellaadpunt in de Noord-Hollandse plaats.

AVIA Oostzaan ligt centraal in de regio Noord-Amsterdam, nabij de afrit van de A8 en is daarmee een ideaal punt voor een snellader. De laadfaciliteit beschikt over een chademo-compatibele aansluiting, waardoor alle voertuigen met een dergelijke oplaadmogelijkheid er terecht kunnen.

Groengas

Bij het station aan de Skoon 2 is tevens een groengasvulpunt gerealiseerd, ook hier is sprake van een samenwerking met OrangeGas. Het aanbieden van deze twee alternatieve brandstoffen is vrij uitzonderlijk. Er is slechts een handvol tankstations in Nederland waar dit mogelijk is.

“De snellader past goed in het full-service AVIA-concept, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Tijdens het laden kunnen bezoekers ook zelf komen bijtanken in de coffee corner, waar diverse soorten koffie en versnaperingen verkrijgbaar zijn”, aldus Achilles-directeur Bianca van Es.

Wifi

“Wij zijn een klantvriendelijk tankstation en verwelkomen onze klanten graag onderweg. We vinden het belangrijk dat ze op een aangename manier hun tijd kunnen besteden gedurende het laadproces. Daarom is er ook wifi beschikbaar op het station en kunnen de klanten onder het genot van een kop koffie eventueel werken aan de leestafel.”

Recentelijk werd ook bekend dat Achilles op diverse vestigingen textielwasmachines heeft geplaatst. Het betreft tien locaties verspreid over het land.

Lees ook: AVIA plaatst textielwasmachines bij tien tankstations

Auteur: Tom van Gurp