Weghorst AVIA levert ‘schone’ dieselvariant aan vervoerder Syntus

Weghorst AVIA en Syntus hebben in Deventer een nieuw contract afgesloten voor de levering van brandstof en smeermiddelen voor het gehele wagenpark van Syntus. Met dit éénjarige contract is een afname gemoeid van circa tien miljoen liter diesel. Tevens starten beide bedrijven een pilot waarbij gebruik wordt gemaakt van een diesel met duurzame eigenschappen.

Syntus heeft gekozen voor Weghorst AVIA, omdat de brandstofhandelaar volgens de vervoerder het beste product voor de beste prijs levert. Uit oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen rekent Syntus het tot haar taak om zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Belangrijk is daarbij de brandstofkeuze en de daarmee gepaard gaande CO2-reductie.

Nieuwe diesel

Syntus en Weghorst AVIA starten namelijk in het vervoergebied Overijssel een proef met een nieuw soort diesel. Doordat additieven aan de diesel worden toegevoegd, vindt een aanzienlijke brandstofbesparing plaats en is er minder uitstoot van schadelijke emissies. Dit sluit aan bij de doelstellingen die Syntus zich heeft gesteld. Met de ondertekening van dit nieuwe contract bevorderen beide organisaties bovendien het regionaal Twents ondernemerschap.

Weghorst AVIA is een brandstofhandelaar uit Enschede. Het heeft negen bemande tankstations in eigen beheer en daarnaast nog veertig onbemande locaties. Ook levert het brandstof aan zo’n 35 dealerstations in Noord-Oost Nederland en aan diverse andere bedrijven die actief zijn in transport, landbouw en grondverzet.

Lees ook: AVIA breidt spaarprogramma uit met giftcards van Fonq

Auteur: Tom van Gurp

Weghorst AVIA levert ‘schone’ dieselvariant aan vervoerder Syntus | MobilityEnergy.com

Weghorst AVIA levert ‘schone’ dieselvariant aan vervoerder Syntus

Weghorst AVIA en Syntus hebben in Deventer een nieuw contract afgesloten voor de levering van brandstof en smeermiddelen voor het gehele wagenpark van Syntus. Met dit éénjarige contract is een afname gemoeid van circa tien miljoen liter diesel. Tevens starten beide bedrijven een pilot waarbij gebruik wordt gemaakt van een diesel met duurzame eigenschappen.

Syntus heeft gekozen voor Weghorst AVIA, omdat de brandstofhandelaar volgens de vervoerder het beste product voor de beste prijs levert. Uit oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen rekent Syntus het tot haar taak om zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Belangrijk is daarbij de brandstofkeuze en de daarmee gepaard gaande CO2-reductie.

Nieuwe diesel

Syntus en Weghorst AVIA starten namelijk in het vervoergebied Overijssel een proef met een nieuw soort diesel. Doordat additieven aan de diesel worden toegevoegd, vindt een aanzienlijke brandstofbesparing plaats en is er minder uitstoot van schadelijke emissies. Dit sluit aan bij de doelstellingen die Syntus zich heeft gesteld. Met de ondertekening van dit nieuwe contract bevorderen beide organisaties bovendien het regionaal Twents ondernemerschap.

Weghorst AVIA is een brandstofhandelaar uit Enschede. Het heeft negen bemande tankstations in eigen beheer en daarnaast nog veertig onbemande locaties. Ook levert het brandstof aan zo’n 35 dealerstations in Noord-Oost Nederland en aan diverse andere bedrijven die actief zijn in transport, landbouw en grondverzet.

Lees ook: AVIA breidt spaarprogramma uit met giftcards van Fonq

Auteur: Tom van Gurp