Automobilisten rijden pitstop in bij tankstations Esso

Automobilisten die dit weekend bij een Esso-tankstation gaan tanken moeten niet raar opkijken als hun auto een stop/startbord krijgt voorgehouden en door vier man wordt nagekeken op bandenspanning en oliepeil. De pitstop is een initiatief van Mobil 1.

De actie staat in het teken van de Formule 1 Grand Prix die dit weekend in Spa-Francorchamps in België wordt gereden. Teams van Mobil 1 voeren bij 15 tankstions in België en Nederland de pitstops uit. De deelnemende tankstations worden getransformeerd tot een pitstop.

Oliegebruik

Mobil 1 wil met de actie de automobilist op juist oliegebruik wijzen. UIt eigen onderzoek blijkt dat veel automobilisten pas hun oliepeil controleren als het waarschuwingslampje aan gaat. Volgens Mobil is het dan al te laat.

De volgende Esso-tankstations in Nederland nemen deel aan de actie:

-Esso Ruyven Delft (A13)

-Esso Langveld Heerlen (A76)

-Esso Sandelingen Hendrik Ido Ambacht (A16)

-Esso Zevenbergschen Hoek (A16)

-Esso Kriekampen Oirschot (A58)

-Esso ’t Anker Roosteren (A2)

-Esso Raakeind (A58)

-Esso Bosserhof (A2).

Auteur: Steven Don

Automobilisten rijden pitstop in bij tankstations Esso | MobilityEnergy.com

Automobilisten rijden pitstop in bij tankstations Esso

Automobilisten die dit weekend bij een Esso-tankstation gaan tanken moeten niet raar opkijken als hun auto een stop/startbord krijgt voorgehouden en door vier man wordt nagekeken op bandenspanning en oliepeil. De pitstop is een initiatief van Mobil 1.

De actie staat in het teken van de Formule 1 Grand Prix die dit weekend in Spa-Francorchamps in België wordt gereden. Teams van Mobil 1 voeren bij 15 tankstions in België en Nederland de pitstops uit. De deelnemende tankstations worden getransformeerd tot een pitstop.

Oliegebruik

Mobil 1 wil met de actie de automobilist op juist oliegebruik wijzen. UIt eigen onderzoek blijkt dat veel automobilisten pas hun oliepeil controleren als het waarschuwingslampje aan gaat. Volgens Mobil is het dan al te laat.

De volgende Esso-tankstations in Nederland nemen deel aan de actie:

-Esso Ruyven Delft (A13)

-Esso Langveld Heerlen (A76)

-Esso Sandelingen Hendrik Ido Ambacht (A16)

-Esso Zevenbergschen Hoek (A16)

-Esso Kriekampen Oirschot (A58)

-Esso ’t Anker Roosteren (A2)

-Esso Raakeind (A58)

-Esso Bosserhof (A2).

Auteur: Steven Don