Aardgas tanken bij truckstop in Roosendaal

dcberkel, tankstation, truckstop, cng

Ballast Nedam heeft een truckstop gebouwd voor oliehandel DC Berkel. Bij de truckstop kan ook aardgas worden getankt. Het tankstation ligt op industrieterrein Borgwerf II, aan de oostelijke zijde van de A7 bij afrit 20 in Roosendaal.

Het tankstation heeft ruime opstelplaatsen voor de vrachtwagens. Er kan 24 uur per dag worden getankt. Ook bevat het station highspeed- en lowspeed pompen. Bij het tankstation worden aardgas, diesel, AdBlue en biodiesel aangeboden.

Tankstation

Ballast Nedam exploiteert een netwerk van publieke en private aardgastankstations in Nederland. De aardgasvulpunten dragen het merk van dochteronderneming CNG Net. Dat richt zich op de exploitatie van aardgasvulstations en de ontwikkeling van de vraag naar rijden op aardgas.

DC Berkel is een particuliere en onafhankelijke olieleverancier. Het bedrijf levert brandstoffen aan tankstations door heel Nederland.

Auteur: Steven Don