'Berkman en shell'

Twee tankstations in Rotterdam na vijftien jaar opnieuw onder de hamer

Nadat in 2009 de huurrechten van twee tankstations in Rotterdam waren geveild, komen exact vijftien jaar later beide tanklocaties opnieuw onder de hamer. Een TotalEnergies-tankstation van Berkman en een bemande Shell moeten begin september van huurder gaan wisselen.
De Shell waarvan in september de huurrechten worden geveild, bevindt zich op steenworp afstand van de snelweg A15 en heeft een kleine Select Shop. Foto: BZO Tankstations, 2024

Nadat in 2009 de huurrechten van twee tankstations in Rotterdam waren geveild, komen exact vijftien jaar later beide tanklocaties opnieuw onder de hamer. Een bemand TotalEnergies-tankstation van Berkman en een bemande Shell moeten begin september van huurder gaan wisselen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Twee tankstations in Rotterdam na vijftien jaar opnieuw onder de hamer | MobilityEnergy.com
'Berkman en shell'

Twee tankstations in Rotterdam na vijftien jaar opnieuw onder de hamer

Nadat in 2009 de huurrechten van twee tankstations in Rotterdam waren geveild, komen exact vijftien jaar later beide tanklocaties opnieuw onder de hamer. Een TotalEnergies-tankstation van Berkman en een bemande Shell moeten begin september van huurder gaan wisselen.
De Shell waarvan in september de huurrechten worden geveild, bevindt zich op steenworp afstand van de snelweg A15 en heeft een kleine Select Shop. Foto: BZO Tankstations, 2024

Nadat in 2009 de huurrechten van twee tankstations in Rotterdam waren geveild, komen exact vijftien jaar later beide tanklocaties opnieuw onder de hamer. Een bemand TotalEnergies-tankstation van Berkman en een bemande Shell moeten begin september van huurder gaan wisselen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk