'duurzame stap'

Tankstations en hoofdkantoor AVIA Vollenhoven krijgen zonnepanelen

AVIA Vollenhoven is bezig tankstations in het eigen netwerk zo veel mogelijk te verduurzamen. Hiervoor worden drie tankstations én het hoofdkantoor van het bedrijf in Tilburg van zonnepanelen voorzien. AVIA Reeshof heeft als eerste al zonnepanelen gekregen.
De eerste van vier AVIA Vollenhoven locaties die met zonnepanelen worden uitgerust, is AVIA-tankstation ‘Reeshof’ aan de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. Foto: AVIA Vollenhoven

AVIA Vollenhoven is bezig tankstations in het eigen netwerk zo veel mogelijk te verduurzamen. Hiervoor worden drie tankstations én het hoofdkantoor van het bedrijf van zonnepanelen voorzien. AVIA ‘Reeshof’ in Tilburg heeft als eerste al zonnepanelen gekregen.

De eerste van vier AVIA Vollenhoven locaties die met zonnepanelen worden uitgerust, is AVIA-tankstation ‘Reeshof’ aan de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg (foto). Op het dak van de luifel zijn 120 zonnepanelen geplaatst. Die moeten ervoor zorgen dat de opgewekte zonne-energie geheel wordt gebruikt voor eigen verbruik op het tankstation. ‘Dit is een belangrijke stap in onze inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie’, aldus het bedrijf uit Tilburg. Binnenkort krijgen nog drie locaties de duurzame technologie. Dat zijn het hoofdkantoor van AVIA Vollenhoven aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg, het AVIA-tankstation aan de Abraham de Haanstraat in Bergen op Zoom en de bp aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven.

Voetafdruk

AVIA Vollenhoven zegt trots te zijn op deze vooruitgang en vooruit te kijken naar de positieve impact die de plaatsing van zonnepanelen zal hebben op het energieverbruik en de ecologische voetafdruk van het bedrijf.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Tankstations en hoofdkantoor AVIA Vollenhoven krijgen zonnepanelen | MobilityEnergy.com
'duurzame stap'

Tankstations en hoofdkantoor AVIA Vollenhoven krijgen zonnepanelen

AVIA Vollenhoven is bezig tankstations in het eigen netwerk zo veel mogelijk te verduurzamen. Hiervoor worden drie tankstations én het hoofdkantoor van het bedrijf in Tilburg van zonnepanelen voorzien. AVIA Reeshof heeft als eerste al zonnepanelen gekregen.
De eerste van vier AVIA Vollenhoven locaties die met zonnepanelen worden uitgerust, is AVIA-tankstation ‘Reeshof’ aan de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. Foto: AVIA Vollenhoven

AVIA Vollenhoven is bezig tankstations in het eigen netwerk zo veel mogelijk te verduurzamen. Hiervoor worden drie tankstations én het hoofdkantoor van het bedrijf van zonnepanelen voorzien. AVIA ‘Reeshof’ in Tilburg heeft als eerste al zonnepanelen gekregen.

De eerste van vier AVIA Vollenhoven locaties die met zonnepanelen worden uitgerust, is AVIA-tankstation ‘Reeshof’ aan de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg (foto). Op het dak van de luifel zijn 120 zonnepanelen geplaatst. Die moeten ervoor zorgen dat de opgewekte zonne-energie geheel wordt gebruikt voor eigen verbruik op het tankstation. ‘Dit is een belangrijke stap in onze inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie’, aldus het bedrijf uit Tilburg. Binnenkort krijgen nog drie locaties de duurzame technologie. Dat zijn het hoofdkantoor van AVIA Vollenhoven aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg, het AVIA-tankstation aan de Abraham de Haanstraat in Bergen op Zoom en de bp aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven.

Voetafdruk

AVIA Vollenhoven zegt trots te zijn op deze vooruitgang en vooruit te kijken naar de positieve impact die de plaatsing van zonnepanelen zal hebben op het energieverbruik en de ecologische voetafdruk van het bedrijf.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk